Nenad Lalatović
Alo/N.Vujanović
Nenad Lalatović

Alo!/N. Vujanović

Nenad Lalatović, Foto: Alo!/N. Vujanović

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je da ekipa u Kruševcu protiv Napretka ide na pobedu, uprkos već obezbeđenom drugom mestu, kao i da niko još ne razmišlja o revanšu polufinala Kupa protiv Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:

STIŽE TREĆA ZVEZDICA Komisija FSS Crvenoj zvezdi zvanično priznala titulu iz 1946. godine!

NE BRŽE OD ŽIVOTA! Policija iskoristila pobedonosni gol Liverpula u kampanji oprezne vožnje! (VIDEO)

JOŠ UVEK BOLI Oglasio se Dušan Tadić dva dana posle šokantne eliminacije iz LŠ! (FOTO)

"Možda utakmica nema rezultatski značaj, ali za mene lično ima. Napretku ću suprotsaviti najjači mogući sastav, jer mi želimo da zabeležimo novu pobedu i uknjižimo još tri boda. Iako nas u sredu očekuje meč sezone protiv Partizana, naše misli su okrenute samo prema Kruševcu. O Partizanu još uvek ne želim da razmišljam i o Partizanu uopšte ne sme da se priča u svlačionici dok ne završimo duel sa Napretkom", rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Radnički Niš

Marko Metlaš

Radnički Niš, Foto: Marko Metlaš

Lalatović je, zbog svega što se dešavalo nakon poslednjeg gostovanja Radničkog u Kruševcu, odlučio da ne prisustvuje konferenciji za štampu posle utakmice, na kojoj će se pojaviti neko od njegovih pomoćnika.

On je istakao da se zbog vređanja njegove porodice i devetogodišnje ćerke nikada više neće pojaviti u pres - centru Napretka i da se nada da će ga nadležni ljudi iz FSS-a razumeti zbog toga.

Utakmica između Napretka i Radničkog igra se sutra od 16 sati.