Nenad Lalatović
Privatna arhiva
Nenad Lalatović

Privatna arhiva

Nenad Lalatović, Foto: Privatna arhiva

Ugovor sam produžio pre svega zbog velike želje da nastavim sa Ivicom Tončevim i Radničkim ono što sam započeo u jesenjem delu prvenstva.

U prvom delu sezone započeli smo ispisivanje nove istorije Radničkog i planiramo da nastavimo sa tim i u budućnosti. Moja velika želja, kao i želja prvog čoveka kluba je da ove godine pokušamo da osvojimo trofej, mada je konkurencija jaka pored klubova kao što su Zvezda, Napredak, Vojvodina i Partizan. Iskreno, imao sam ponude iz inostranstva, ali je prevagnula moja želja da zajedno sa Radničkim i Tončevim završimo započeti posao", rekao je Lalatović dodajući da ne treba po svaku cenu ići u inostranstvo.

"U svakom slučaju velika je čast i zadovoljstvo ostati u Nišu i dati još puno srećnih trenutaka vatrenim i vernim navijačima Radničkog. Oni svakako zaslužuju sve najbolje od nas. Opet bih im se zahvalio na trofeju koji su mi uručili u Kruševcu, jer to pokazuje da oni veruju u nas. Takođe, trudiću se i da u budućnosti rezultatima Radničkog opravdamo njihovo poverenje", zaključio je Lalatović.