Nenad Lalatović
Alo/Marko Metlaš
Nenad Lalatović

Alo/Marko Metlaš

Nenad Lalatović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Vojvodina i ove sezone igra odlično, posle prošlonedeljne pobede protiv Zlatibora, crveno-beli su ostali usamljeni na drugom mestu na tabeli, a novom pobedom žele da dodatno učvrste svoju poziciju i, ako je moguće, još više se približe vodećoj Crvenoj zvezdi. Trener Vojvodine Nenad Lalatović je pomalo ljut na medije. 

 

- Biti ispred Partizana, TSC-a, Čukaričkog, Spartaka i ostalih i prići Zvezdi na samo šest bodova nije mala stvar. Priča se kako Zvezda beži Partizanu devet bodova, a Vojvodinu opet niko ne spominje, što smeta svakom našem navijaču i Novosađaninu. Fudbal ne igraju samo Crvena zvezda i Partizan. Jako sam ponosan na to što smo trenutno drugi i prvi koji prate Crvenu zvezdu. Nadam se da ćemo tako i nastaviti, a želja svih nas u klubu, kao i naših navijača, jeste da ostanemo na drugoj poziciji.

Lalatović smatra da je Vojvodina zasluženo među dve najbolje ekipe u Srbiji.

- Tabela pokazuje da smo u ovom trenutku u boljoj formi od Partizana. To je veliki klub, sa sjajnim igračima i trenerom o kojem ne treba trošiti reči. Zaslužuju sve pohvale, ali činjenice kazuju da smo ih pobedili na poslednja tri meča i da smo trenutno tri boda ispred njih. U poslednje vreme, jesmo bolji od njih - kaže Lalatović.

Prema njegovim rečima, nije nemoguće da se "novosadska stara dama" ove sezone bori za šampionsku titulu.

- Ni kad smo pričali da želimo da osvojimo Kup, niko nas nije shvatao ozbiljno. U tome smo uspeli, pa zašto ne bismo osvojili i titulu? Ne mora da znači da će se svake godine smenjivati Crvena zvezda i Partizan kao na traci. Pojavio se neko treći, a to je Vojvodina. Crvena zvezda nam beži šest bodova i dolazi nam ovde, a ja bih jako voleo da do tada ne napravimo nijedan kiks, pa da ovde odigramo jednu lepu derbi utakmicu i pokušamo da priđemo za još jedan korak bliže. Vojvodina je veliki klub i pripada joj da bude prvak Srbije, te se nadam da će se to u skorije vreme i desiti. Moj cilj je da sa mojom Vojvodinom i ove sezone osvojim trofej - zaključio Lalatović.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nikogovich

29.10.2020 14:55

Budalo jedna

budi realan

29.10.2020 19:28

kup Mozes uzeti,titula je rezervisana za ovu I naredne godine.nemate dvanaestog igraca.