Liverpul - Mančester siti
EPA-EFE/PETER POWELL
Liverpul - Mančester siti

EPA-EFE/PETER POWELL

Liverpul - Mančester siti, Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Pročitajte još:

Koga izabrati u tim, ko protiv koga igra, da li je neko povređen, da li sam napravio izmene, za kakvu formaciju se opredeliti, ko da mi bude kapiten? Najnovije, šta će Murinjo uraditi sa Totenhemom po povratku na Ostrvu, ko će odmarati pred Ligu šampiona i Ligu Evrope naredne nedelje? Samo su neka od desetine pitanja sa kojima se svakodnevno susreću pasionirani ljubitelji "fantazija".

Kada već možete uz najbolje kvote da uživate prateći utakmice Premijer lige, zašto ne biste na sličan način dodatno pratili i Fantasy?!

Jedino Meridianbet vam nudi kvote na igranje Fantasy Premijer lige. Najčešća granica je 5.5 poena i možete da prognozirate da li će određeni igrač osvojiti više ili manje poena u 13. kolu.

Totenhem na startu runde u subotu (13.30) gostuje Vest Hemu u malom londonskom derbiju, hoće li Kristijan Eriksen kod Murinja dobiti veću šansu? Kvota je čak 3.40 da će Danac imati više od 5.5 poena.

Još jedan veliki meč sprema se u Londonu. Kristal Palas dočekuje Liverpul (subota, 16 sati) i kapiten Luka Milivojević predvodiće saigrače protiv prvaka Evrope.

Kvota je sjajnih 4 da će srpski vezista prebaciti uobičajenu granicu od 5.5 poena.

Golovi koje je postigao šampionu Italije nisu prošli nezapaženo! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.11.2019. 20:21 - 21.11.2019. 20:57 Cifra još uvek nije poznata, a cena se procenjuje na nešto manje od dvadeset miliona evra. Aleksej Mirančuk, Foto: EPA Andrea Di Marco Juventus se posle četiri odigrana kola već kvalifikovao za narednu fazu Lige šampiona.


Derbi 13. kola Premijer lige zakazan je za subotu od 18.30 u Mančesteru gde Siti dočekuje Čelsi. Čeka nas velika borba na "Etihadu" i identična i granica i kvota na Aguera i Sterlinga - granica je 7.5 poena a kvota po 1.85 i na više i na manje poena.

Ako štoperi "građana" zaustave raspucanog Tamija Ejbrahama, aduti "plavaca" biće Vilijan i Mejson Maunt na koga je kvota 4 da će imati više od 5.5 poena.

Možete da napravite i lige samo za sebe i vaše prijatelje i tako se međusobno takmičite. Ako već niste, pridružite se i Meridian Fantasy ligi. Bodovanje učinka igrača preuzima po sistemu bodovanja sa zvaničnog sajta Fantasy Premijer lige.

Bonus video: Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine