Bibras Natho
AP/Hektor Pustina
Bibras Natho

AP/Hektor Pustina

Bibras Natho, Foto: AP/Hektor Pustina

Fudbaleri Slovenije savladali su Izrael na svom terenu, dok su Belgija i Holandija upisale ubedljive pobede na gostivanjima.

Nemačka je odigrala susret sa Severnom Irskom u kom su uspeli da opravdaju ulogu favorita i upišu sva tri boda u Belfastu.

Do pobede na nezgodnom gostovanju Severnoj Irskoj nosili su ih Serž Gnabri i Marsel Halstenberg koji su svojim golovima doprineli da se porazi opasan protivnik.

PROČITAJTE JOŠ:

Holanđani su bili apsolutni favoriti i uspeli su da pobede sa 4:0 na gostovanju Estoniji i sada imaju skor od tri pobede i jednog poraza.

Rajan Babel je pokazao da još uvek nije "za staro gvožđe" pošto je prvo u 17. minutu doneo prednost svom timu, da bi to potvrdio u 47. Do kraja susreta su viđena još dva pogotka, jedan je dao Memfis Depaj, a drugi Vajnaldum.

Nešto ranije u toku dana fudbaleri Hrvatske remizirali su sa Azerbejdžanom, dok je u drugom susretu Slovačka uspela da nadigra Mađarsku i da slavi sa 2:1 na gostovanju.

Robert Mak i njegov imenjak Boženik bili su strelci za ekipu Slovačke, dok je jedini pogodak za Mađarsku postigao Dominik Šobošlaj.

Duel Slovenije i Izraela privukao je najveću pažnju u grupi G kvalifikacionog ciklusa za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Benjamin Verbič je pred kraj prvog poluvremena doveo do vođstva domaću ekipu i tim rezultatom se prvo poluvreme i završilo. Posle svega pet minuta fudbala u drugom poluvremenu, novo pojačanje Partizana, Bibras Natho postigao je izjednačujući pogodak za Izrael.

Ovako je čuveni Italijan opisao Srbiju i šampionske odbojkašice! Uporedio Ratka Mladića i Musolinija, čak i Novaka umešao

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 09.09.2019. 19:00 Krajnje originalno. Odbojkašice, Foto: ossrb.org Srbija je šampion Evrope u ženskoj odbojci. Ceo "stari kontinent" se klanja pred našim devojkama, a malo ko je zaboravio i pesmu od prošle godine kada su Terzićeve izabranice postale prvakinje sveta u Japanu.

Preko Erana Zahavija je Izrael došao do vođstva, da bi Slovenci napravili novi preokret golovima Romana Bejzaka i Benjamina Verbiča.

Severna Makedonija je slavila na gostovanju Letoniji, a oba gola smo videli u prvih 20 minuta utakmice. Prvi gol je postigao čuveni makedonski fudbaler Goran Pandev, u 14. minutu, dok je samo 3 minuta kasnije mrežu zatresao i Enis Bardi.

U trećem meču grupe G golova nije bilo, a sastali su se Poljska i Austrija.

Fudbaleri Rusije su minimalnim rezultatom pobedili Kazahstan na svom stadionu. Publiku u Kaliningradu oduševio je Mario Fernandes, koji je svojim pogotkom u 89. minutu utakmice doneo Rusiji tri boda.

San Marino je na svom stadionu poražen od Kipra sa 4:0. Kusulis je već posle 2 minuta postigao gol i jasno stavio do znanja ko je bio favorit ovog susreta. Fotis Papulis je u 38. minutu uvećao prednost, da bi Kusulos ponovo bio strelac u 73. minutu utakmice.

Prijatelj mu je tragično poginuo, a sutra ga čeka odlučujuća bitka! Bogdanova poruka ledi srce (FOTO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 09.09.2019. 19:21 Poslao poslednji pozdrav legendi. Bogdan Bogdanović, Foto: Alo!/Vladimir Marković Odlazak Dalibora Andonova Grua ostavio je rupu na domaćoj muzičkoj sceni koja se nikad neće popuniti. Brojne poznate ličnosti odale su počast pokojnom reperu, a među njima i Bogdan Bogdanović.

Konačan rezultat postavio je Kostakis Artimatas samo dva minuta kasnije.

Belgija je takođe bila ubedljiva u utakmici u kojoj su gostovali Škotskoj. Čak tri od ta četiri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu, a strelci su bili Lukaku, Vermalen i Aldervejrld.

Konačnih Belgija 4, Škotska 0, postavio je Kevin de Brejne u 82. minutu utakmice.

Grupa C

Estonija – Holandija 0:4 (0:2)
Babel 17, 47, Depaj 76, Vajnaldum 87

Severna Irska – Nemačka 0:2 (0:0)
Halstenberg 48, Gnabri 90+2

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa E:

Azerbejdžan – Hrvatska 1:1 (0:1)
Kalilzadeh – Modrić 11

Mađarska – Slovačka 1:2 (0:1)
Šobošlaj 50 – Mak 40, Boženik 56

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa G:

Letonija – Severna Makedonija 0:2 (0:2)
Pandev 14, Bardi 17

Poljska – Austrija 0:0

Slovenija – Izrael 3:2 (1:0)
Verbič 43, 90, Bezjak 66 – Natho 50, Zahavi 62

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa I

Rusija – Kazahstan 1:0 (0:0)
Mario Fernandes 89

San Marino – Kipar 0:4 (0:2)
Kusulos 2, 73, Papulis 38, Artimatas 75

Škotska – Belgija 0:4 (0:3)

Lukaku 9, Vermalen 24, Aldervejrld 32, de Brejne 82

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Srpske odbojkašice na aerodromu!