Vejn Runi
reddit/u/Jaspertjess
Vejn Runi

reddit/u/Jaspertjess

Vejn Runi, Foto: reddit/u/Jaspertjess

Fudbaleri DC junajteda i Nju Inglanda su u ovog vikenda remizirali 1:1 a trenutak koji je obeležio utakmicu je krvnički start golmana domaćih Nju Inglanda, nad bivšom zvezdom Mančester junajteda, Vejnom Runijem.

Met Turnen je napravio prekršaj nad Runijem pri rezultatu 0:0 pa stvarno čudi kako su uspeli da stignu do prednosti samo nekoliko minuta kasnije.

Nakon dugačke lopte sa sredine terena jednog igrača DC junajteda, najbliži lopti je bio Vejn Runi koji je bio u izvesnoj šansi za gol.

PROČITAJTE JOŠ:

kopačke

twitter/footballdaily

Turner je izleteo misleći da može da stigne loptu i sa obe noge je skočio ka Runiji, da bi se potom zakucao u njega a ovaj ostao pokošen.

Nije bilo preteranog razmišljanja kod glavnog arbitra pa je golman Nju Inglanda zaradio direktan crveni karton, Turner se uhvatio za glavu u neverici zbog toga šta je uradio.

Samo pet minuta kasnije domaćin je poveo sa igračem manje i uspeo je da se drži sve do 90. minuta utakmice! Nakon udarca igrača DC junajteda u 86. minutu, odbrambeni fudbaler Nju Inglanda je sprečio šut rukom, pa je posle reakcije VAR-a dosuđen penal za Junajted, a najstrožiju kaznu je izveo Vejn Runi koji je doneo svom timu bod u poslednjim trenucima meča!

To je bio osmi gol za Runije u 14 utakmica! 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо