Luka Jović
AP/Gregorio Borgia
Luka Jović

instagram.com/lukajovic

Luka Jović, Foto: instagram.com/lukajovic

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 sat igraju još jedan veliki meč u istoriji kluba. Odbrojavaju se sati do početka revanš meča plej - ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Jang Bojsa. Putem Instagrama je sreću klubu u kom je počeo svoju karijeru poželeo golgeter Luka Jović.

Ponovo će da se trese mušema na centru, ali TO NIJE SVE! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: V.Ž. DATUM I VREME: 27.08.2019. 15:20 - 27.08.2019. 17:13 Evo delića nove "majice" koje su na "Marakani" spremili za Jang Bojs Koreografija na meču Zvezda - Napoli, Foto: Alo! Fudbaleri Crvene zvezde večeras (21) protiv Jang Bojsa igraju revanš meč plej-ofa Lige šampiona. AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 27.08.2019.

Jović je na Instagramu objavio fotografiju iz vremena kada je nastupao za Crvenu zvezdu, a na kojoj se vidi da mu je krvava glava od pucanja arkade.

Ovo morate da čujete: "Na tvrđavi kninskoj maštao je davno... Sad "Delije veruju u Borjana i Boga!" (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 27.08.2019. 12:53 - 27.08.2019. 13:07 On se ionako ponosi što je Srbin iz Dalmacije Milan Borjan, Foto: Alo!/Marko Metlaš * Milan Borjan je golman Crvene zvezde * Junak ovosezonskih utakmica crveno-belih protiv Kopenhagena i Jang Bojsa * Njegovi zemljaci spevali su mu pesmu!

Ispod slike je poželeo sreću klubu koji nosi u srcu, a utisak je da je želeo da poruči i poznatu frazu Delija "Krv svoju za Zvezdu moju".

 PROČITAJTE JOŠ:

Stadion "Rajko Mitić" rasprodat je, a ukoliko Crevna zvezda eliminiše Jang Bojs drugu godinu u nizu igraće u grupnoj fazi Lige šampiona. 

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda