Luka Milivojević
AP
Luka Milivojević

AP

Mladen Krstajić i Luka Milivojević, Foto: AP

Mladen Krstajić boravio je u Engleskoj gde je razgovarao sa igračem Kristal palasa Lukom Milivojevićem i dogovorio njegov povratak u nacionalni tim.

PROČITAJTE JOŠ:

Sekire su izgleda zakopane, pošto je Krstajić, kako se priča, uspeo da se dogovori sa Lukom da ponovo zaigra za nacionalni tim.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Povodom teških izmišljotina i laži od strane selektora i pomoćnika vezanih za mene osetio sam potrebu da se javno oglasim. Teško je išta reći kad o vama takve lazi iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku.Sujeta ? Ili možda nešto drugo ??? Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na SP . Dan posle utakmice sa svajcarskom na poziv selektora dosao sam na sastanak gde je bio ceo stručni štab rekao sam svima u LICE šta sam imao ,o taktici i samom toku utakmice protiv švajcarske. Isti dan smo mi igrači napravili sastanak u vezi poraza od švajcarske gde sam ih obavestio o mom sastanku sa stručnim stabom.Moram reći da smo svi bili samokritični i iznosili svoja mišljenja o porazu i šta je moglo bolje . Posle tog poraza ništa nije bilo isto. Nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom nas 10-tak igrača koji smo najviše igrali do tada napravili smo sastanak sa selektorom a povod je bio što selektor nije uigravao ekipu za Brazil ,samim tim nismo znali ni tim koji treba da pocne utakmicu što je bio presedan ,tim smo saznali bukvalno nekoliko sati pred utakmicu ! Zelim da potvrdim reci svojih saigraca da je atmosfera medju nama igracima na SP. bila fenomenalna I da bilo kakvih sukoba i problema unutar ekipe nije bilo. Zelim saigracima puno srece i uspeha u ligi nacija. Najveca cast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju ali u ovakvim okolnostima je bolje sto ne saradjujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži. Nisam imao nameru da se oglasavam jer su ovo stvari koje se drze unutar tima ali posto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam resio da sa svima vama podelim istinu i činjenice !

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on Sep 5, 2018 at 5:38am PDT

Bile su tu razne optužbe sa obe strane, priča oko uticaja menadžera fudbalera na dešavanja u reprezentaciji, a u tekstovima su se provlačili još neki "buntovnici" među "orlovima".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on Jan 26, 2019 at 10:18am PST

"Videćemo šta će se desiti. Teško je da se nešto promeni, ali imam neke razgovore na tu temu, pa ćemo videti", istakao je Milivojević još pre susreta sa selektorom Krstajićem.