FK Crvena zvezda, FK Gent
Marko Metlaš
FK Crvena zvezda, FK Gent

Marko Metlaš

FK Crvena zvezda, FK Gent, Foto: Marko Metlaš

Od lošeg ka gorem - Aleksandar Katai neće odigrati nijednu utakmicu do kraja prvog dela sezone. Katai dugo vuče povredu, a u klubu su odlučili da ne rizikuju jer žele da "magiko" bude potpuno spreman za zimske pripreme jer će biti neophodan u napadu na plasman u osminu finala Lige Evrope.

Na ozbiljnu povredu primicača koju je Katai zadobio igrajući za reprezentaciju protiv Škotske nadovezalo se i slabije opšte stanje organizma, uzrokovano činjenicom da je uz dosta stresova igrao i povređen, na nekim mečevima pod blokadama i injekcijama, a nije prošao kompletne letnje pripreme.

Već sad je dakle jasno je da će Crvena zvezda u četvrtak protiv Hofenhajma u meču koji rešava pitanje pobednika L grupe Lige Evrope biti bez Kataija i Rodića, a neizvesno je učešće Gelora Kange i Marka Gobeljića, mada bi oni ipak mogli da se nađu u konkurenciji za meč protiv kluba koji se grčevito bori za opstanak u Bundesligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Djoka

01.12.2020 18:35

Korona je sprečila i druge klubove da obave pripreme, ali su samo srpski igrači uživali kući. Zato se masovno povredjuju.