Kosanović Milorad
ALO!K.Radulović
Kosanović Milorad

ALO!K.Radulović

Kosanović Milorad, Foto: ALO!K.Radulović

* Kosanović na mestu trenera menja Simu Krunića 

* Početak sezone za Radnički je razočaravajuć

* Ispali su na samom startu kvalifikacija za Ligu Evrope

Novi šef stručnog štaba Radničkog Milorad Kosanović danas je zvanično predstavljen javnosti. Prekaljeni stručnjak je na konferenciji za medije zračio optimizmom i najavio bitku za ostvaranje klupskih ciljeva.

Umesto u Aziji karijeru nastavlja u Evropi!

AUTOR: Alo.rs / M. Dr. DATUM I VREME: 21.08.2019. 17:04 Sa reprezentacijom Francuske bio je drugi na Svetskom prevenstvu 2006. godine u Nemačkoj. Frank Riberi, Foto: Profimedia * Sa dve godine doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teže posekotine i povrede lica * U izboru časopisa Frans Fudbal proglašen je za najboljeg fudbalera Francuske u 2013.

"Poziv Radničkog zatekao me je na odmoru. Ja sam znao da ću posle pet odigranih kola u našoj ligi imati nekoliko ponuda, a ispalo je da sam dobio najbolju moguću i veoma mi je drago zbog toga. Mislim da je bilo samo pitanje trenutka kada ću doći u Niš, s obzirom na to da sem odlaska u inostranstvo ja u Srbiji drugi izbor nisam ni imao. Kažu da ne mogu u Partizan, mada ne znam zašto, u Zvezdu više ne mogu, u Vojvodinu mi ne daju i ostao je Radnički, pošto sam sve ove ispod Radničkog manje - više već trenirao.

Ronaldo nagovestio kraj karijere već sledeće godine!? Jedno je sigurno, NIKO kao on!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 10:53 Pokušaće i sa Juventusom da osvoji Ligu šampiona! Kristijano Ronaldo, Foto: AP Photo/Paul White,File * On je prošlog leta pojačao redove Juventusa * Pet puta je osvojio Ligu šampiona * Sa Portugalom je osvojio Evropsko prvenstvo i prvo izdanje Lige Nacija Fudbaler torinskog Juventusa Kristijano Ronaldo izjavio je da nije siguran kada će završiti igračku karijeru, rekavši da to moze da se desi i sledeće godine.

Smatram da je ovo najnormalniji odabir za mene. Radnički je ozbiljan klub sa bogatom tradicijom, koji je još više narastao u protekle dve - tri godine. Posedujemo kvalitetne igrače, prvenstvo je tek počelo i imamo vremena da doradimo neke stvari i ostvarimo sve što je pred nas postavljeno. Smatram da ćemo u budućnosti biti bolji nego sada, mada ni ovo do sada nije bilo loše. Mogu reći da poznajem 50% ove ekipe, pogotovo ove starije igrače, ali meni treba jedno nedelju dana da postavim stvari onako kako ja mislim da treba. Moje ambicije su iste kao i ambicije kluba, a pošto ovaj klub vodi jedan posebno ambiciozan čovek, ja ću to morati da pratim", izjavio je Kosanović.

"Srpski" Apoel pokazao zube Tadiću i Ajaksu! Slavija i Briž stvorili kapital u gostima! (VIDEO)

AUTOR: Sportske-Alo. Rs/M. D DATUM I VREME: 20.08.2019. 23:06 - 20.08.2019. 23:12 Odigrane su tri utakmice! UEFA Liga šampiona Logo, Foto: Wikipedia * Odigrane su prve tri utakmice * Dva tima su pobedila kao gosti * Ajaks i APoel su odigrali bez golova Fudbaleri APOELA i Ajaksa su na Kipru remizirali, a na utakmici nije bilo golova!

Trener Nišlija najavio je i da će ekipa možda doživeti određene promene do kraja prelaznog roka.

"Ako ih uopšte i bude, to će biti jedna ili dve korekcije. Odradio sam jedan trening sa ekipom i video sam da na nekim pozicijama imamo po nekoliko kvalitetnih igrača, dok smo na nekim pozicijama deficitarni, pa ću ja u dogovoru sa rukovodstvom kluba pokušati da to nivelišem u što kraćem roku. Mogu da kažem da ćemo mi reagovati na tržištu samo ako nađemo neko rešenje koje će nam automatski podići kvalitet, jer ako budemo dovodili igrače samo da bi se o tome pisalo to neće biti dobro. Ja to nikada u životu nisam radio, pa neću ni ovde u Radničkom. Video sam na tom prvom treningu i dvojicu zanimljivih mladih igrača i to će biti moj najveći izazov – da njih uključim u prvi tim i da ih uskoro imamo ovde kao nosioce igre.

Hrvat nije hteo da pređe u Junajted zbog Murinja!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.08.2019. 22:56 Izabrao je još jedan bivši klub Murinja, Čelsi! Kristijan Pulišić, Foto: twitter/Squawka * Murinjo nema klub još od otkaza u Junajtedu * Pulišić je Amerikanac, hrvatskog porekla * Izabrao je Čelsi!

Mi ne možemo da dovodimo igrače za po nekoliko miliona kao neki, moramo da se oslonimo na ono što imamo. Što se tiče stručnog štaba , radiću sa ljudima koje sam ovde zatekao i koji su zaposleni u Radničkom, a ukoliko budem mogao u oktobru ću pokušati da dovedem profesora Duška Tomoša, koji je trenutno u Kini, a ja ga ubrajam među pet najboljih stručnjaka za fizičku spremu na svetu", istakao je Kosanović, koji je na kraju pričao o šansama svog tima da ponovo bude među najboljim ekipama u Srbiji.

Prvotimac Reala jasan, što se njega tiče trebalo bi ZATVORITI VRATA

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 12:21 Jedan od najboljih levih bekova sveta. Marselo, Foto: AP Fudbaler Real Madrida Marselo rekao je da "kraljevskom klubu" više nisu potrebna pojačanje za novu sezonu i da je trenutna ekipa sposobna za osvajanje trofeja. "Naša ekipa je dobra.

"Mislim da se poredak neće mnogo menjati u odnosu na prošlu sezonu, osim što će se Radničkom, Zvezdi, Partizanu i Čukaričkom sada priključiti i Vojvodina. Ja sam uveren da mi imamo sve što je potrebno da zadržimo Radnički tamo gde je bio u prethodne dve sezone",  završio je Kosanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Milorad Kosanović iza sebe ima bogatu trenersku karijeru. U dva navrata vodio je Crvenu zvezdu, dugo je radio u Kini, bio je direktor Vojvodine u vreme kada je osvojila svoju drugu titulu prvaka velike Jugoslavije 1989. godine, a poslednjih godina sa uspehom je radio u nekoliko klubova u Srbiji – Novom Pazaru, Borcu, Radniku i Napretku. Kosanović je obavljao i selektorsku funkciju u reprezentaciji Malte. Njegovim dolaskom Radnički je svakako dobio trenera koji može da ispuni visoke ciljeve kluba. Iskusni trener će na klupi Nišlija debitovati u nedelju od 18.30 sati, kada će Radnički dočekati subotički Spartak u sklopu 6. kola Superlige Srbije.

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Trening fudbalera Crvene zvezde na stadionu "Švajcarska Vankdorf"!