UNAJMIO MAFIJU DA GA NAPRAVE INVALIDOM! NAJVEĆA IZDAJA U FUDBALU! Konačno progovorio o svom nekadašnjem velikom prijatelju koji mu je preteo ženu i troje dece! (VIDEO)

Dvojica argentinskih fudbalera su se posle toga nekoliko puta susreli!

Maksi Lopez
Maksi Lopez, Foto: (Stefano Lancia/ANSA via AP)

Prošlo je skoro šest godina od kada je Mauro Ikardi preoteo famoznu Vandu Naru(Ikardi) od svog velikog prijatelja i saigrača iz reprezentacije Maksija Lopeza, a sada je bivši fudbaler Barselone i Milana progovorio o svemu!

Vanda je 2013. godine ostavila Maksija i sa njihovim trojicom sinova započela zajednički život sa Maurom. Taj skandal je veoma potresao kako Argentinu tako i svetski fudbal!

Dvojica argentinskih fudbalera su se posle toga nekoliko puta susreli, ali Lopez nije želeo Mauru ni ruku da pruži!

Italijanski mediji su u to vreme pisali da je mafija nudila Maksiju da Ikardija naprave invalidom, ali da je Lopez tu ponudu odbio.

Za argentinske medije otkrio je da je to sve iza njega:

"Izabrao sam da budem srećan! Odlučio sam da neke stvari ostavim u prošlosti. Stvari mogu da idu dobro ili loše, a sve je do toga kako vi izaberete. Moj brak je propao, ali sam postao otac. Odlučio sam da živim sa pozitivnom energijom i sve to zaboravim. To je jedino rešenje. Oprostio sam Ikardiju i više nemam problema s njim. Cilj mi je da mi deca budu srećna i to je sve. Sve ostalo je prošlost. Okrenuo sam novu stranicu u životu", rekao je Lopez.

BONUS VIDEO

Prazan stadion u Viljnusu

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi