Partizan - Molde
EPA-EFE/SRDJAN SUKI
Partizan - Molde

EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Partizan - Molde, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Hvala što ste pratili tekstualni prenos utakmice Partizan - Molde na portalu ALO!  

Prva utakmica plej-ofa između Partizana i Moldea završena je sa 2:1 u korist crno-belih. Viđena je velika borba u Humskoj, a gosti su poveli u 43. minutu utakmice golom Bolija. Usledio je brz odgovor Sume koji je posle dva minuta poravnao rezultat. Na odmor se otišlo rezultatom 1:1! Tek u 83. minutu Partizan je uspeo da postigne drugi gol na meču, Tošić je iskoristio odličan dribling Uroševića, pa je najiskusnijem bilo veoma lako da matira golmana gostiju.

Molde može biti zadovoljan datim golom u gostima, dok Partizan može da bude veoma zadovoljan igrom ali i novim navijačima na tribinama koji su ceo meč bodrili crno-bele!

PROČITAJTE JOŠ:

KRAJ UTAKMICE! 

90' Molde čuva rezultat i  kad god ima loptu izbija je na deo terena Partizana

Naš fudbaler je ležao na travi, a tada su ga napali fudbaleri Moldea! Komentator je u tom trenutku vikao "Ovo nema veze sa fer plejom!".

Utakmica je produžena za četiri minuta!

87' Fenomenalni Stojković klizećim startom uklanja opasnost kod gola Partizana!

83' GOOOOOOL TOŠIĆ! 

Urošević je još jednom uposlio svoje saigrače, ovog puta je Tošić iskoristio priliku i sa svega nekoliko metara matirao golmana Moldea!

PROČITAJTE JOŠ:

78' AU! Propisno se obrukao Japanac! Još jedan odličan napad Partizana ali Asano je upropastio kolosalnu šansu da Partizan povede, volejom je poslao loptu preko prečke, a nije bilo nikog da mu zasmeta!

77' Odličan dribling Asana i prodor ka levoj strani, uputio je loptu ka boksu gostiju ali Ožegović nije dobro zahvatio loptu!

73' Debitant ulazi u igru, a menja strelca izjednačujućeg gola! Natho debituje za Partizan, Suma je otišao na klupu! 

Sadik

printscreen

Sadik, Foto: printscreen

Na početku drugog poluvremena, Sadik je izašao iz igre a zamenio ga je Ožegović.  Na trenutak je prekinut prenos utakmice kako bi kamera prikazala Sadika kako sedi na ogradi i telefonira!

70' Elingsen menja Eikrema, glavnog organizatora igre Norvežana.

PREDLAŽEMO VAM:

Milošević se nada da će Japanac razbiti inicijativu gostiju koji deluju kao da su dobili lekciju od trenera Erlinga Moua zbog primljenog gola na kraju poluvremena!

Stevanović izlazi iz igre, a menja ga najveće pojačanje Partizana, Takuma Asano!

60' Dosta konfuzije u kaznenom prostoru crno-belih, ali opasnost na kraju otklanja Šćekić. Partizan je mogao da primi i drugi gol na meču!

56' Suma je željan dokazivanja, kao da ga je pozajmica promenila! Uputio je novi šut ka golu Moldea ali zbog prevelike gužve i on je izblokiran!

48' Skraćeni korner Partizana, Tošić je uputio šut sa ivice kaznenog udarca ali je on bio izblokiran. 

Ušao je Ožegović izašao je Sadik!

POČELO JE DRUGO POLUVREME! 

PROČITAJTE JOŠ:

KRAJ POLUVREMENA 

45' GOOOOOOOOOL SUMA!

Tošić je poslao loptu ka Sumi koji se fantastično okrenuo i prevario svog čuvara, a onda je levom nogom matirao golmana Kraniksa koji je samo ispratio loptu u gol!

43' GOOOL Boli, vodi Molde u Humskoj!

Usledila je brža igra oba kluba, a bolje su se snašli gosti! Boli je prevario trojicu odbrambenih igrača Partizana, šutirao sa desetak metara od gola i poslao loptu iza leđa Stojkovića, posle kontakta sa obe stative!

PREPORUČUJEMO VAM:

39' Najbolja prilika za Partizan ali Vujačić loše zahvata loptu glavom, sudija je svakako svirao ofsajd poziciju štopera Partizana!

35' Pritisak Partizana na poslednju liniju gostiju stvara prostor za kontranapad Moldea, Vladimir Stojković je bio brži od Knudžona i izbacio je loptu u aut!  

Nova generacija "Grobara" se stvara u Humskoj, dečaci iz raznih fudbalskih škola širom Srbije, poskidali su majice i bez prestanka navijaju za Partizan!

29' Sadik je imao priliku da postigne gol ali je uputio veoma loš udarac, iako je sudija sa zakašnjenjem svirao ofsajd on to nije znao i poprilično se osramotio!

Komentator "Arenasport" je saopštio da se na utakmicama Lige Evrope neće koristiti VAR tehnologija sve do finala ovog takmičenja!

23' Opasan napad Partizana poveo je Stevanović, ali postojeći patern napada crno-belih i još jedan loš završni pas uništavaju odličnu priliku! 

19' Prvi korner za Partizan! Miletić nije uspeo da zahvati loptu, posle čega je otišla van igre!

18' Fudbaleri Partizana su dobro gradili akciju, ali završni pas Sume ka Stevanoviću upropastio je ceo napad

12' OPASAN ŠUT EJKREMA, STOJKOVIĆ jedva zaustavio loptu!  Ofanzivac Moldea šutirao sa 22 metara, poslao je veoma nezgodan šut, Stojkoviću lopta prošla ispod ruke ali uspeo je da je zaustavi u poslednjem trenutku!

7' Dobar kontranapad Partizana ali se Sadik okliznuo u šesnaestercu! 

6' Stevanović je prvi zapretio i uputio šut  ka golu gostiju. Kraniks je bio na pravom mestu.

3' Vujačić je odlično odreagovao i izbio loptu u aut uklizavanjem, on je sprečio Molde da dođe do prve šanse. 

UTAKMICA JE POČELA! 

SASTAVI:

Sastavi Partizan - Molde

printscreen

Sastavi Partizan - Molde, Foto: printscreen

Dobrodošli na tekstualni prenos utakmice Partizan - Molde na portalu ALO!

Stadion: Partizana
Sudija: Viktor Kašaji (Mađarska)

Partizan (4-2-3-1): Stojković – Miletić, Vujačić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Stevanović, Suma, Tošić – Sadik.

Klupa: N. Stevanović, Natho, L. Pavlović, Asano, Brežančić, Ožegović, Lutovac.

Trener: Savo Milošević

Molde (4-2-3-1): Kraninks – Haraldsejd, Bjernbak, Gabrijelsen, Foren – Husein, Aursnes - Hestad, Ejkrem, Knudson - Džejms.

Klupa: Ranmark, Sjelstad, Mostrem, Elingsen, Vingo, Boli, Omoiđuanfo.

Trener: Erling Mou

Partizan je spojio devet mečeva bez poraza na svom terenu na evropskim utakmicama, od čega je sedam dobio, a dve odigrao nerešeno. I na svakoj od tih devet je postigao najmanje po jedan gol!

Gotovo jednoglasno, novi miljenik ponovo daje gol!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 22.08.2019. 19:02 Navijači mnogo očekuju od dvojca Sadik - Asano. Takuma Asano , Foto: FK Partizan Fudbaleri Partizana večeras igraju prvi meč poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Moldea. Izabranici Save Miloševića nažalost neće moći da računaju na podršku vatrenih navijača sa tribina.

Interesantno da je Savo Milošević ostavio na klupi najveće pojačanje Partizana, Japanca Asana, na klupi je i nova pridošlica Natho!

Pokušaće crno-beli da nastave sa dobrim partijama u Humskoj i protiv norveškog Moldea, koji je već gostovao u Srbiji ove sezone. Oni su na putu ka poslednje kolo kvalifikacija savladali i Čukarički.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan će večeras biti lišen pomoći 12. igrača sa tribina, u utakmici godine za oba kluba. Ovu utakmicu će pratiti samo deca iz fudbalskih škola širom Srbije uzrasta do 15 godina!

Ulog na stolu je OGROMAN: najmanje još četiri meseca, odnosno šest utakmica evropskog fudbala, nekoliko miliona evra prihoda, rast ugleda i vrednosti igrača, kao i bodovi za UEFA rang listu.

Poslednji put kada su crno-beli izgubili kod kuće bilo je protiv Dinama iz Kijeva u grupnoj fazi Lige Evrope u septembru 2017. Bilo je 2:0 za Partizan posle 45 minuta, a na kraju 2:3.