Garet Bejl
Printscreen Twitter / Elliot Hac
Garet Bejl, Foto: Printscreen Twitter / Elliot Hac

Odnos Gareta Bejla i Real Madrid nikada nije bio idealan. Iako je iskusni Velšanin nekim svojim sjajnim partijama u prošlosti donosio ključne golove za uspeh kraljevskog kluba, on je smatrao da nije dovoljno cenjen i poštovan kao neki drugi igrači.

PROČITAJTE JOŠ:

Letos je čak otvoreno bio otpisan od strane novog-starog trenera, Zidana, ali ni to ga nije primorala da odustane od svojih velikih primanja i promeni sredinu. 

Sada je došao još jedan dokaz na kom je stadionu odnos Bejl-Real Madrid. 

Na gostovanju kod PSŽ-a u prvom kolu Lige šampiona i Real i Bale bili su oni loši stari od prošle sezone. PSŽ ih je samleo sa 3:0 iako je igrao bez Mbapea i Nejmara, a nevidljivi Bejl je zamenjen.

I dok na utakmici nije pokazao ništa, Bale je postao hit potezima na terenu, ali pre meča.

Šta to ŽVAĆU fudbaleri PSŽ-a na meču protiv Real Madrirda?!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 21.09.2019. 10:16 Pari Sen Žermen je pod prismotrom Francuske anti-doping agencije zbog žvakaćih guma. Fudbaleri PSŽ-a, Foto: EPA-EFE/Yoan Valat Ovaj proizvod koristili su i francuski reprezentativci na Mundijalu u Rusiji prošle godine, od kada je i pod pažnjom WADA.

Njegove reakcije nakon što mu Varan kao kapetan ekipe daje zastavicu Reala pre fotografisanja, kada Bejl ne želi  da uzme simbol svog kluba i onda ga gotovo sa gnušanjem na licu odmah predaje Carvahalu, bolje od ičega pokazuje kako mu je u Realu i što misli o tom klubu.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana