Jirgen Klop
AP Photo/Jon Super
Jirgen Klop

AP Photo/Jon Super

Jirgen Klop, Foto: AP Photo/Jon Super

Liverpul je remizirao protiv Mančester junajteda (1:1), a Jirgen Klop je žalio zbog odluke sudije Martina Atkinsona da prizna gol Markusa Rašforda za 1:0.

PROČITAJTE JOŠ:

Svemu je prethodio navodni faul Viktora Lindelofa nad Divokom Origijem.

"Primili smo gol koji pokazuje sve probleme VAR-a. Gospodin Atkinson je pustio da se razvije akcija, jer zna da postoji VAR. Po meni, to je bio čist faul... - rekao je Jirgen Klop, koji kao menadžer Liverpula nema pobedu na "Old trafordu".

Kasnije je VAR poništio gol Sadija Manea za 1:1 zbog igranja rukom, a gosti su do zasluženog boda došli u 85. minutu kada je pogodio Adam Lalana.

"Postigli smo pogodak, ali je poništen. Sve što je moglo da se okrene protiv nas u prvom poluvremenu, okrenulo se", istakao je Klop i dodao:

"Rezultat je dobar. Nije ono što smo želeli, ali za više smo morali da budemo mnogo bolji. Serija od 17 trijumfa? Znali smo da će joj jednom doći kraj. Sada želim da je zaboravimo i da uđemo u novu, jer ovi momci to mogu", rekao je Nemac.

Ole Gunar Solskjer ni u drugom međusobnom duelu nije poražen od Klopa (dva remija), ali ovaj bod za tabelu i ne znači mnogo, jer je Junajted na sedam bodova manje od zone Lige šampiona.

Roma nikako da uđe u sezonu, a Naingolan postigao remek-delo od gola (VIDEO)

AUTOR: B92/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.10.2019. 18:03 "Nindža" dao pogodak u svom stilu. Klaudio Ranijeri, Foto: AP/Claudio Peri Fudbaleri Sampdorije i Rome remizirali su bez golova, u meču osmog kola italijanske Serije A. Debi Klaudija Ranijerija na klupi Đenovljana protekao je mirno, bez velikih prilika i uzbuđenja, ne računajući crveni karton za Džastina Klajverta u finišu utakmice.

"Video sam razočaranje na licima mojih momaka nakon meča i to je dobar znak. Svesni su da bod nije dovoljan, da smo zaslužili tri. Taktički smo odigrali na visokom nivou, sa mnogo trčanja, presinga, želje za dokazivanjem i ponosan sam. Morali smo bolje da reagujemo kod gola Liverpula, da taj centaršut ranije neutrališemo, ali velike ekipe kazne svaku grešku. Sada nas je greška koštala dva boda", kazao je Solskjer.

BONUS VIDEO:

Prazan stadion u Viljnusu