Mateja Kežman
instagram
Mateja Kežman

instagram

Mateja Kežman, Foto: instagram

Reper Dalibor Andonov Gru izgubio je nažalost život u ponedeljak na Dunavu dok je vozio kajt. Dalibor je bio zavisnik od ekstremnih sportova, a sem kajta, obožavao je snoubord. 

Napadač Sitija održao lekciju tzv. Kosovu i napravio potez o kojem priča svet (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I. Dž. DATUM I VREME: 11.09.2019. 12:02 Napadač Mančester sitija privukao je pažnju na terenu, ali i van njega. Foto: AP Photo/Adam Davy Reprezentacija Engleske savladala je tzv. Kosovo u okviru kvalifikacija za EURO 2020. godine, a u prvom planu bili su Rahim Sterling i Džejdon Sančo.

Reper nije jedini sa javne scene koji voli ekstremne spotove. Legenda našeg fudbala Mateja Kežman jedan je od onih koji obožavaju kajt. Bivši fudbaler je čak otvorio na Adi Bojani kafić u kom se okupljaju ljubitelji kartinka.

Ana Brnabić prošetala počasni krug posle utakmice, usledili su zagrljaji i pozdravi premijera Luksemburga i Srbije! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D i D.J.Bužić iz Luksemburga DATUM I VREME: 10.09.2019. 23:57 - 11.09.2019. 00:59 Srbija u narednom kolu gostuje Litvaniji (14.10), dok Luksemburg ide na noge Portugalu (11.10). Ana Brnabić na utakmici Luksemburg - Srbija, Foto: ALO!/D.J.Bužić Fudbaleri Srbije pobedili su Luksemburg rezulatom 3:1 na gostovanju u Vilnjusu!

"Kada sam završio karijeru, krenuo sam da radim neke stvari koje nisam mogao dok sam igrao. Tako sam počeo sa kajt - surfom, skijanjem i snoubordom. Volim prirodu i svi sportovi su povezani s prirodom i omogućavaju mi da ne putujem svetom bez veze već da uvek jurim sve te tačke gde ima snega i vetra", ispričao je Kežman.

PROČITAJTE JOŠ:

"Reč je o sjajnom sportu gde si vezan za dasku, a opet te progoni vetar, znači čista priroda. Ekstreman je, pun adrenalina koji mi nedostaje otkako sam prestao da igram fudbal. Ne mogu da zamislim život bez kajta", rekao je fudbaler.

BONUS VIDEO:

Premijerka Ana Brnabić proslavlja gol Srbije u Luksemburgu!