Aleksandar Katai
Marko Metlaš
Aleksandar Katai

Marko Metlaš

Aleksandar Katai , Foto: Marko Metlaš

Aleksandar Katai po svoj prilici neće biti jedini "veliki povratnik" na Marakanu ovog leta.

Ako je suditi po najnovijim informacijama iz Ljutice Bogdana, još jedan bivši igrač FK Crvena zvezda staviće potpis na ugovor sa šampionom Srbije.

Sjajni vezista iz Gabona ostavio je odličan utisak i na Marakani, a i u novom klubu, Sparti iz Praga, u kojoj je dve i po godine, ali s kojim nije hteo da produži saradnju. Želeli su ga ovog leta čelnici Trabzona, hteli i Česi da ga zadrže, ali - ta trka je po svoj prilici dobijena.

kanga

M. Metlaš

kanga, Foto: M. Metlaš

Za ljubimca "delija" uprava Zvezde je spremila unosan, najverovatnije trogodišnji ugovor, uz određeni bonus za sam potpis, što omogućuje činjenica da za slobodnog igrača - nije neophodno platiti obeštećenje.

Nema sumnje da će, ako se ova želja uprave srpskog prvaka ostvari, tim čiji je strateg Dejan Stanković ući u novu sezonu izuzetno pojačan.

Podsetimo, pored toga što je uprava crveno-belih obezbedila da se Aleksandar Katai vrati na Marakanu, ovog leta je Zvezdu pojačao i Srđan Spiridonović.

Stankovićev tim će poslednju proveru pred start nove sezone imati danas protiv banjalučkog Borca.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Komsija

29.07.2020 10:45

Sve ispusene lule se vracaju. Gde su nasa deca ,nasa omladina koja treba da igra . Necu da gledam dede na tetenima. Znaci opet umesto fudbala gledacemo BOKS i ne moc igraca na terenu.