Milan Borjan
ALO!
Snežana Borjan

ALO!

Snežana Borjan, Foto: ALO!

Posle utakmice, kapiten Crvene zvezde Milan Borjan pecnuo je rivala zbog prikazane partije:

"Jedna veoma teška utakmica, ja mislim da smo mi odigrali fenomenalno, da smo igrali jedan lep fudbal, bili smo na svakoj lopti! Imali smo svoje šanse, ali ih nismo iskoristili, tako da preponosan sam na svoju ekipu i sad treba samo ovako da nastavimo! Izgledalo je kao da oni imaju +11 u prvenstvu pošto su odugovlačili vreme, čuvali loptu da što pre vreme prođe i to je još jedan dokaz da smo pokazali našu dominaciju, koju ipak nismo krunisali golom. Samo je potrebno da nastavimo ovako." - započeo je Borjan pa je potom dodao da nije imao mnogo posla na ovom derbiju:

"Nisam bio zaposlen, bila je situacija "suncobran", kao moj prvi derbi. Moja ekipa je odigrala fenomenalno, odigrala je odbranu vrhunski, svaki kontakt je bio naš, svaka druga lopta naša, to je ono što je "Mister" tražio od nas i sve što smo ispoštovali".

Milan Borjan je bio veoma zadovoljan izdanjima mlađih igrača Petrovića, Nikolića i Gavrića!

"Bili su fenomenalni. Ne bih da budem vulgaran, ali su pokazali ono što treba. Pravili su velike probleme odbrani Partizana i veoma sam ponosan na njih, uvek ćemo ih podržavati, samo nek nastave tako i imaće mnogo lepu karijeru ispred sebe. Njegoš je bio pun želje, hteo je da se dokaže, odigrao je fenomenalno i tako igra još od priprema, a sve je to krunisao sa dva gola. Ima veliko samopouzdanje i samo neka tako nastavi." - zaključio je kapiten Zvezde!

Posle derbija Milan Borjan je dočekan od stane svoje supruge, a njih dvoje su potom uhvaćeni u strastvenom zagrljaju!