Fabio Kapelo
Youtube/England
Fabio Kapelo

Youtube/England

Fabio Kapelo, Foto: Youtube/England

Legendarni italijanski fudbalski trener Fabio Kapelo izjavio je da će borba za titulu u Seriji A biti neizvesna do samog kraja.

"Juventus nije na svom nivou, ima 10 bodova manje u odnosu na ovaj period prošle sezone i to je razlog zašto su im rivali ovako blizu. Imali su nekih problema, a njihovi protivnici su zaista dobri", rekao je Kapelo za italijanski Skaj sport.

Inter - Napoli

EPA Matteo Bazzi

Inter - Napoli, Foto: EPA Matteo Bazzi

Juventus je lider sa 57 bodova, drugoplasirani Lazio ima bod manje, Inter je na trećoj poziciji sa 54 boda, a te tri ekipe konkurišu za Skudeto.

"Inter im je blizu, ali je Lacio pravo iznenađenje sezone. Mnogi nisu verovali da oni mogu igrati ovako dobro. Interovi igrači, s druge strane, nekada odigraju fantastično, a nekada se pogube na terenu, što je i Konte rekao", rekao je Kapelo, koji nije hteo da daje prognoze ko će osvojiti titulu.

"Biće velika borba do samog kraja", zaključio je Kapelo, koji je tokom trenerske karijere osvojio pet Skudeta, četiri sa Milanom i jedan sa Romom, plus dva sa Juventusom, koja su oduzeta zbog afere "Kalčopoli" .