Rađa Naingolan
EPA/Fabio Murru
Rađa Naingolan

EPA/Fabio Murru

Rađa Naingolan, Foto: EPA/Fabio Murru

Fudbaleri Kaljarija savladali su večeras Sampdoriju rezultatom 4:3 na stadionu ,,Sardenja arena“ u poslednjoj utakmici 14. kola Serije A.

Izvanredna utakmica u kojoj se činilo da Sampdorija drži sve konce okončana je preokretom domaćih na Sardiniji.

Kada je Gaston Ramirez duplirao prenost Sampdorije u 52. minutu nakon što je pre toga Fabio Kvaljarela u prvom delu igre doneo 1:0 Sampdoriji, činilo se da će gosti bez problema uzeti sva tri boda.

Igrao se 69. minut kada je loptu povukao Rađa Najngolan, a potom ,,raspalio“ u svom stilu sa distance za 2:1. Već u narednom napadu, Kvaljarela je volej-udarcem ponovo doneo dva gola prednosti Sampi i tako je još jednom izgledalo kao da sve ide na vodenicu ekipe iz Đenove, ali tako nije mislio Žoao Pedro.

Dva gola Pedra u razmaku od tri minuta donela su remi Kaljariju, a do kraja susreta viđena je velika borba za pobedonosni pogodak, koji je viđen u dubokoj nadoknadi vremena. Skočio je u 96. minutu rezervista Alberto Ćeri, koji je ušao samo tri minuta pre gola i glavom doneo pobedu svom timu u ovom sjajnom meču.

Ekipa Kaljarija, najprijatnijeg iznenađenja ove sezone, trenutno je četvrtoplasirana sa 28 bodova, dok je Sampdorija 17. sa 12.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Tagovi