Aleksandar Kolarov
Alo
Aleksandar Kolarov

Alo

Aleksandar Kolarov, Foto: Alo

- Znamo da je situacija veoma teška. Gledamo da odradimo ono što je do nas, a šta će uraditi Portugal, ne znam. Pokušaćemo da ove mečeve odigramo kako treba, kako bi eventualni kiks Portugala iskoristili. Ako se to ne desi, onda da budemo spremni za mart i baraž - rekao je Kolarov.

PROČITAJTE JOŠ:

 Odsustvo pojedinih igrača bila je jedna od tema, a kapiten je bio jasan:

- Ne bi bilo ozbiljno da komentarišem svakog igrača posebno. Gledam svoj pristup, od prvog do današnjeg okupljanja. Uvek sam gledao da reprezentaciju stavljam na prvo mesto, a lične ciljeve u drugi plan. Ovde sam dugo, bilo ovakvih i onakvih ekipa, kakva god da je, ovo je naša reprezentacija. Ubeđen sam da svi rade najbolje što mogu, a ne bih da komentarišem da li je ovaj povređen ili onaj uvređen - istakao je Kolarov.

Tumbaković jasno stavio do znanja: "Šanse su minimalne!"

AUTOR: b92-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.11.2019. 19:29 Reprezentacija Srbije mora da pobedi obe utakmice i da čeka kiks Portugala kako bi kroz kvalifikacije ostvarila plasman na kontinentalni šampionat. Ljubiša Tumbaković, Foto: FSS Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da su minimalne šanse za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije.

 Iskusnom defanzivcu se dopada ideja da deca do 14 godina budu u publici, rešenjem usled kazne UEFA.

- Što više dece treba da dođe na stadion, biće lepo i njima i nama. Treba da dolaze i kad su normalni uslovi - dodao je Kolarov.

Fudbaler Rome je iskazao svoj stav o ondosu koji javnost ima prema njima.

- Kada idemo na Svetsko prvenstvo, onda idemo svi. A kada izgubimo, onda smo sami izgubili. Reprezentacija treba da bude svrha, a ne problem. Svi treba da damo neku poruku, mi ponašanjem pre svega. Imamo dosta mladih dobrih igrača, samo je pitanje vremena kada ćemo da napravimo neki kontinuitet po pitanju EP i SP - zaključio je Kolarov.

Srbija prvo igra u četvrtak od 20.45 sa Luksemburgom, dok se sa Ukrajinom sastaje u nedelju od 15.00.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!