RETKO PRIZNANJE IBRAHIMOVIĆEVE IZABRANICE Kako sam upoznala Zlatana? Videla sam njegov veliki nos

Jedan od najpoznatijih fudbalera na svetu Zlatan Ibrahimović često je medijski eksponiran, dok svoj privatan život krije daleko od javnosti.

Helena Seger
Helena Seger, Foto: Profimedia

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović (39) u medijima retko govori o privatnom životu zbog čega mu se često pripisuju razne afere, ali njegovo srce pripada bivšoj manekenki Heleni Seger (50).

Šveđanka je čak 11 godina starija od Ibrahimovića, a u jednom od intervjua opisala je kako ga je upoznala.

- Imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspešnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao fudbaler da me izdržava. Bila sam nezavisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu toliko je loše parkirao Ferari da nisam mogla sa Mercedesom da izađem sa parkinga. Samo sam videla njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidelo - izjavila je nekadašnja manekenka, kojoj je Ibrahimović podario svoje srce.

Helena Seger
Helena Seger, Foto: Profimedia

Zlatan i Helena imaju dva sina, Maksimilijana i Vinsenta, ali se nikada nisu venčali. Seger je objasnila zbog čega su se odlučili na takav korak.

- Venčanje mi može slomiti osećaj nezavisnosti. Jednostavno ne želim da budem poznata kao supruga fudbalera ili pobednica takmičenja u lepoti. Mislim da ljudi ne znaju koliko sam učila, radila i borila se - zaključila je životna partnerka Zlatana Ibrahimovića kog su tokom čitave karijere povezivali sa mnogim ženama.

Jedna od njih je sportska novinarka Dileta Leota, sa kojom je sarađivao na snimanju reklama, a italijanski mediji pisali su da između njih dvoje ipak postoji nešto više. Na kraju se ispostavilo da je sve bio samo dobar trač, a Zlatanova legendarna izjava, odnosno odgovor na novinarsko pitanje kakve žene voli, govori koliko zapravo obožava Helenu.

- Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu - izjavio je Šveđanin. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi