Aleksandar Mitrović
Alo.rs
Aleksandar Mitrović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Puleni Ljubiše Tumbakovića gostuju u Litvaniji (ponedeljak, 20.45 časova), apsolutni su favoriti protiv ekipe koju su u susretu u Beogradu pobedili sa 4:1.

Da bi se Srbija plasirala na EURO, potrebno je da pobedi sve do kraja kvalifikacija, dakle prvo Litvaniju, pa Luksemburg i Ukrajinu kod kuće... I da se kockice slože, kad su ostale utakmice u pitanju.

Pročitajte još:

Za početak, Ukrajina treba da pobedi Portugal, u istom terminu. Time bi se direktno plasirali na EURO i otvorili put Srbiji da eliminiše evropskog prvaka i osvajača Lige nacija.

Ipak, Portugal posle gostovanja Ukrajini, u novembru igra utakmice protiv Litvanije i Luksemburga. Koliko je realno da Kristijano Ronaldo i drugovi kiksnu protiv njih, to je veliko pitanje.

Ako Ukrajina izgubi, onda Srbija uz sve pobede u poslednjem kolu kvalifikacija mora da je savlada sa šest golova razlike ili ubedljivije, zbog poraza od 5:0 u Lavovu.

Mitrović se nada nastavku golgeterskog niza, ali mu je ovo u prvom planu (VIDEO)

AUTOR: Za alo.rs iz Litvanije Konstantin Radulović, I.Dž. DATUM I VREME: 13.10.2019. 18:06 Fudbaleri Srbije sutra od 20.45 časova gostuju Litvaniji u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a pred susret u kojem samo pobeda ostavlja "orlovima" nadu, Aleksandar Mitrović je otkrio ambicije. "Bilo bi lepo da nastavim golgeterski niz.

Očekujemo tvrdu utakmicu, važna je, ali ako mislite suprotno – čeka vas kvota 2.27 na igru 3+!

Videćemo kako će se stvari odvijati u Litvaniji i Ukrajini, a najrealnije je da se naši reprezentativci polako okrenu baražu Lige nacija, kroz koji mogu na EURO. O tom potom...

Bonus video: Ljubiša Tumbaković pred meč "orlova" u Litvaniji