Georgina Rodrigez
Profimedia
Georgina Rodrigez

Profimedia

Georgina Rodrigez, Foto: Profimedia

Nevenčana supruga jednog od najboljih fudbalera današnjice Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez prošla je trnovit put do toga da postane se*s bomba, san svakog muškarca i jedna od najpoznatijih žena na svetu. Ona je objasnila kako je izgledao prvi susret nje i fudbalera.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Prvi put smo se sreli na madridskoj ulici kad sam se vraćala kući, a nismo imali hrabrosti da razgovaramo jedno s drugim. Ubrzo je došao u kupovinu u luksuzni butik u kojem sam radila kao prodavačica - priznaje Georgina u intervjuu za "Paris Match".

Nakon toga Georgina je dobila otkaz u butiku jer su fotografi opsedali lokal, a vlasnik je želeo da se tome stane na put. Ponovo su se sreli na jednoj proslavi i po prvi put porazgovarali. Već tada je bilo jasno da će se nešto desiti između njih.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

YESSS ?

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Aug 22, 2020 at 1:37pm PDT

- Sudbina nas je ponovno spojila na zabavi. Tu smo razgovarali prvi put. Bio je to vrlo poseban trenutak. Bez obzira na ljude oko nas, osećali smo se usamljeno - kazala je Georgina, koja bi uskoro trebala zvanično postati supruga fudbalera Juventusa.

U intervjuu je Georgina pohvalila Ronaldovu figuru i priznala šta joj se najviše sviđa na njemu:

- Kristijano je jedan od najboljih ljudi koje znam. Štiti me i među nama postoji velika veza. I ne mogu poreći očito: On je bomba! Sve u vezi s njim me privlači - zaključila je.

PROČITAJTE JOŠ: