Kalidu Kulibali
AP/Luca Bruno
Kalidu Kulibali

AP/Luca Bruno

Kalidu Kulibali, Foto: AP/Luca Bruno

U apsolutno neverovatnom meču fudbaleri Juventusa pobedili su Napoli 4:3 u drugom kolu Serije A.

Videli smo sjajan povratak Napolija, ali i potom "tragediju" Kalidua Kulibalija, koji je u nadoknadi vremena postigao autogol.

Juventus je odlično otvorio utakmicu i već posle dvadeset minuta na semaforu je bilo 2:0. Danilo je u 16. doveo u vođstvo klub iz Torina, dok je Iguain u 19. udvostručio prednost.

PROČITAJTE JOŠ:

Na poluvreme se otišlo sa ovim "skorom".

Ubrzo u drugom periodu igre na semaforu je bilo 3:0. Kristijano Ronaldo se prvi put u sezoni upisao u listu strelaca. Asistirao mu je Daglas Kosta, a Portugalac je savladao Mereta u 62. minutu.

Taman kad su u Torinu počeli da slave pobedu, Napolitanci su razmišljali na skroz drugačiji način. Novajlije Manolas, Lozano i Di Lorenco su pogodili u 66, 68. i 81. minutu za nesvakidašnji šok na stadionu Juventusa. Ipak, u 92. minutu "južnjaci" su doživeli krah.

Miralem Pjanić je centrirao iz slobodnjaka, a Kulibali u maniru najboljih centarfora preciznim udarcem "pod rašlje" savladao sopstvenog golmana.

Usred meča morali da IZNESU njegovog fudbalera! Nije mogao da ustane, ogroman je problem (FOTO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 17:36 Ovo nikako nije trebalo Sitiju. Pep Gvardiola, Foto: AP Fudbaleri Mančester sitija igraju u četvrtom kolu Premijer lige na "Etihadu" protiv Brajtona. "Građani" su žestok peh doživeli u 35. minutu.

Epska utakmica o kojoj će se još dugo pričati.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!