Aron Remzi
AP
Aron Remzi

AP

Aron Remzi, Foto: AP

U Španiji su sigurni, posle Arona Remzija Juventus je završio još jedno pojačanje bez obeštećenja

Kako javlja "El Čiringito" popularni televizijski program, Adrijen Rabio će se preseliti u Torino. On je navodno pristao na sedam miliona evra po sezoni, a glavnu ulogu je odigrao Bufon.

On ga je ubedio da je Juve najbolji klub za nastavak karijere, i da će napredovati u Torinu. Rabio je imao ponudu Junajteda, ali bio je na odmoru u Italiji i nagovestio da bi voleo da igra za Juventus.

 

Radnički Niš - Partizan, Superliga

FK Partizan

Sari je tražio da ga dovedu, uklapa se u njegov stil igre, a treba reći da je Francuz bio na ledu u PSŽ zbog odbijanja da produži ugovor. On je uz to bio i kažnjavan zbog navodnog neprofesionalizma kada mu je umirao otac, ali je dobio Parižane na sudu i oni će morati da mu vrate oduzete plate.

Adrijen Rabio

AP

Adrijen Rabio, Foto: AP

Rabio je po povratku Leonarda u klub imao ponudu da ostane, da produži ugovor, međutim bio je veoma skeptičan. Pričalo se i o Realu, ali izgleda da će završiti u Juventusu, koji bi na taj način završio veći deo posla u veznom redu, a mogao bi da se koncentriše na dovođenje štopera, i dalje ubeđuju Rajolu da nagovori De Lihta da potpiše za italijanskog šampiona.

Inače, Rabio bi početkom jula trebalo da bude predstavljen, a navodno, majka Veronika koja je agent fudbalera će dobiti proviziju od 10 miliona.

PROČITAJTE JOŠ:

Juventus inače traži i desnog beka pošto odlazi Kanselo, a tek će biti pregovora oko Kijeze koji je teška meta, ali i eventualnog dolaska Ikardija u klub, u slučaju da ode Iguain.

Sigurno je da će Mandžukić, Kedira, Kuadrado, Kanselo, možda i Matuidi napustiti klub, a neizvesna je sudbina Daglasa Košte.