Pep Gvardiola
AP/John Super
Mančester siti

AP/John Super

Mančester siti, Foto: AP/John Super

Fudbaleri Mančester sitija su u 35. kolu Premijer lige bili bolji od Mančester junajteda rezultatom 0:2. U prvom poluvremenu Siti nije uspeovao da pobedi nervozu. Držali su loptu ali nisu ličili na onaj tim koji melje rivale. Kako je vreme odmicalo Siti je bio sve bolji. Junajted je parirao, ali jednostavno odbrana "crvenih đavola" nije dorasla ovakvom meču.

U 54. minutu Bernardo Silva je uspeo da savlada De Heu! Bio je to gol možda i vredan titule! Portugalac je iskoristio smušenost domaćih i uspeo je da ubaci loptu u mrežu.

Samo nekoliko minuta kasnije stalo je srce svima koji vole Siti! Posle dodavanja Pogbe, Lingard je sa svega nekoliko metara uspeo da promaši loptu i to pred raznim golom. Na taj način sigrno je postao veliki neprijatelj navijača Liverpula.

Pep Gvardiola

AP/John Super

Pep Gvardiola, Foto: AP/John Super

U 66. minutu Sane je overio trijumf gostiju, ugasio je nade Junajteda ali i Liverpula da je sada došlo vreme za kiks.

ODLAZAK LEGENDE I VELEMAJSTORA Preminuo slavni košarkaš koji nam je doneo srebro na Svetskom prvenstvu, beogradska publika ga nikad neće zaboraviti

Do kraja su ostala samo tri kola i Siti je sada nestvarno blizu tituli.

U još jednom meču dana, fudbaleri Vulverhemptona ostvarili su ubedljivu pobedu na domaćem terenu gde su savladali ekipu Arsenala sa 3:1 u zaostalom meču 31. kola Premijer lige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо