Luka Jović
AP Bernat Armangue
Luka Jović

AP Bernat Armangue

Foto: AP Bernat Armangue

Salgado je pozvao na strpljenje oko srpskog fudbalera, bez obzira što još uvek nije postigao gol u dresu madridskog giganta.

"Jović je mlad igrač. Ako ga je Real doveo to nešto znači. Bio je odličan u Ajntrahtu, dao je mnogo golova i pokazao kvalitet. Mora još da uči, u Realu je veliki pritisak i potrebno mu je vreme. Dobiće ga, svi znamo da je vrhunski napadač", rekao je Salgado za Omnisport.

Pročitajte još:

Bivši španski reprezentativac uporedio je Jovića sa prvim centarforom Reala Karimom Benzemom.

"Jasno je da je Realu bila neophodna "devetka". Benzema je drugačiji od Jovića, učestvuje u igri više nego što je u završnici", naveo je Salgado.

Real je letos za transfer Ajntrahtu izdvojio platio 60 miliona evra i zbog velikih očekivanja, ali i cene, Jović je sve više na udaru kritika u Španiji jer još "posti".

Selektor Srbije pred važan meč "orlova" otkrio mišljenje o Luki Joviću (VIDEO)

AUTOR: Za Alo.rs iz Litvanije Konstantin Radulović, I.Dž. DATUM I VREME: 13.10.2019. 18:00 - 13.10.2019. 18:20 Ljubiša Tumbaković, selektor "orlova", je pred susret sa Litvanijom zakazan za sutra od 20.45 časova otkrio ambicije i osvrnuo se na aktuelnu situaciju sa Lukom Jovićem. Foto: Tanjug Filip Kraincanic "Nemam prava da budem ljut ni na koga.

Bonus video: Aleksandar Mitrović na konferenciji pred utakmicu u Litvaniji