Luka Jović
AP/Gregorio Borgia
Luka Jović

AP/Gregorio Borgia

Luka Jović, Foto: AP/Gregorio Borgia

Srpski napadač i golgeter Real Madrida, oglasio se putem svog Instagrama zbog tabloidnih priča povodom 1. rođendana svog sina.

Pojedini mediji, ali i fanovi su delili na društvenim mrežama priču da ga je nova devojka Sofija odvojila od rođenog sina baš na njegov rođendan, a Luka je sad to oštro demantovao:

"S obzirom na to da pojedini mediji kojima ne želim da dajem reklamu pokušavaju u javnosti da me predstave kao lošeg oca, moram da se oglasim. Zbog problema sa stomačnim virusom, nisam hteo da rizikujem dolaskom u Beograd i time pogoršam situaciju u klubu s obzirom na to da je veoma bitna utakmica bila na rasporedu za dva dana" - podelio je Jović na svom Instagramu saopštenje.

Imao je Jović zdravstvenih problema, zbog čega je pauzirao i odmarao, kako bi se oporavio za meč Lige šampiona protiv Mančester sitija, u kom je zaigrao u završnici.

"Sa svojom devojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega i odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovde u Madridu zajedno" - zaključio je Jović na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

1. My son. My life. I love you. Happy b-day ❤❤❤

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Feb 25, 2020 at 6:57am PST

 

Komentari (1)

zagondzija

27.02.2020 18:31

Ona je jako vezana za tvoj novac