Luka Jović
EFE/ Juan Carlos Hidalgo
Luka Jović

EFE/ Juan Carlos Hidalgo

Luka Jović, Foto: EFE/ Juan Carlos Hidalgo

* Ovog leta je prešao iz Ajntrahta u Real

* Transfer je iznosio 60 miliona evra

* To ga je učinilo najskupljim Srbinom ikada

Fudbaler Real Madrida, Luka Jović je demantovao natpise medija da postoji mogućnost odlaska iz Real Madrida, ni na pozajmicu!

Životinjski akt fudbalera, brutalno pretukao devojku pa posle tvrdio da je u pitanju samoodbrana! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.08.2019. 18:26 - 20.08.2019. 18:40 Strašnse scene! Endrju Akingbaje , Foto: twitter/NaijaBin * On je već bio u zatvoru * Akingbaje je tvrdio da je to učinio u samoodbrani * Postoji snimak brutalnog događaja Bivši fudbaler engleskog niželigaša Akringtona Endrju Akingbaje (24) osuđen je na dve godine i osam meseci zatvora zbog prebijanja svoje devojke Kristal Mision.

On ne želi ni da čuje za te glasine već je usredsređen na novu avanturu u Madridu.

"Fenomenalan je osećaj odigrati prvu zvaničnu utakmicu za najveći klub na svetu. Utisci su pozitivni, pobedili smo i pokazali kakav smo tim, a ja se nadam većoj minutaži u nastavku sezone" - rekao je za "Novosti" napadač Reala.

Jović ističe da ima poverenje Zinedina Zidana i da su u dobrim odnosima:

"On veruje u mene i njegova priča se nije promenila za ovo vreme dok sarađujemo. Iz dana u dan učim od njega, što mi je izuzetno drago, jer on i kao igrač i kao trener spada u sam vrh svetskog fudbala".

Dotakao se i priča o potencijalnom odlasku iz kluba iako je tek došao:

"Uvek me nasmeju takvi napisi. Mediji će se uvek baviti i takvim pričama. Ja sam od početka seniorske karijere navikao na svakakve komentare, pomirio sam se s tim da može uvek da ih bude. Vreme će pokazati šta je istina" - rekao je Luka.

Partizan neće imati podršku u Humskoj, ali će zato imati navijače na Maksimiru! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.08.2019. 17:26 Često objavljuje na svojim društvenim mrežama podršku Srbiji i Partizanu! Maksimir, Foto: twitter/UEFAcomElvirI * Partizan dočekuje norveški Molde * Dinamo igra protiv Rozenberga * Rozenberg i Molde su ljuti rivali u Norveškoj Fudbaleri Partizana će morati da dočekaju norveški Molde pred praznim tribinama, pošto je odbijena žalba crno-belih da suspenduje kaznu dok traje žalbeni postupak.

Jović zna svoje mesto u timu i vredno trenira, svestan je da će doći i njegovih pet minua:

"Spreman sam da dam maksimum i ponudim sve što mogu. Ne očekujem ni da ću odmah igrati cele utakmice, da ću rešetati mreže na početku sezone. Međutim, radom, trudom i odricanjem doći ću do svog cilja. Zadovoljan sam kako su me prihvatili, voleo bih da sam mogao na startu da postignem neki pogodak, ali ne žurim nigde. Znam da će doći mojih pet minuta".

Iako nije prva napadačka opcija u Realu, on ima mnogo da uči od Karima Benzeme:

"Francuz je veoma interesantan napadač, ima mnogo više iskustva od mene, i trudim se da učim od njega. Jedna od najboljih stvari u fudbalu je kad možete da kao mlad igrač igrate sa velikim asovima i da učite od njih. Svi igrači su me lepo prihvatili i sa svima se dobro slažem i komuniciram. U svlačionici se spontano vodi razgovor, često se smejemo".

Skandalozni pokušaji "bratskog" Olimpijakosa da preotme Zvezdi novo pojačanje! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.08.2019. 17:55 U transferu je sve dozvoljeno! Mateo Garsija, Foto: Printscreen Twitter / FK Crvena * Crvena zvezda sutra igra protiv Jang Bojsa * Revanš utakmica je šest dana posle prvog meča * Zvezda se značajno pojačala pred put u Švajcarsku Crvena zvezda je dobila veliko pojačanje uoči finalne runde kvalifikacija za Ligu šampiona, Mateo Garsija je odabrao beogradske crveno-bele iako je imao unosnije ponude drugih klubova.

Mnoge je zabrinula povreda Luke Jovića u pripremnim utakmicama, zvao ga je i selektor Srbije, Ljubiša Tumbaković:

"Čuli smo se, popričali, ali zasada je to sve što bih na temu reprezentacije mogao da vam kažem" - zaključio je razgovor napadač Reala.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu