Luka Jović i Zinedin Zidan
EPA/JuanJo Martinez
Luka Jović i Zinedin Zidan

EPA/JuanJo Martinez

Luka Jović i Zinedin Zidan, Foto: EPA/JuanJo Martinez

Real iz Kupa ispao od tima iz Treće lige! Brutalan šamar dobili su "kraljevići", i još jednom se pokazalo da Zidan nije uspeo da složi kockice.

Najuticajniji dnevni list "Marka" piše da ekipi, koja je osvojila tri uzastopne Lige šampiona i dve LaLige, ovo jednostavno nije smelo da se dogodi.

Da li je Luka doneo dobru odluku?

 

Navodi se da je partija kraljevskog kluba u Alkojanu (1:2) u 1/16 finala bila razočaravajuća, najgora od svih prethodnih.

Na neki način sve se poklopilo sa odlaskom Luke Jovića! Srbin se preselio u Ajntraht, i tako skinuo pritisak sa sebe. Jeste da nije mnogo igrao u Realu, ali posle našeg napadača usledio je potop! Poklopilo se! 

Kao da je povukao nogu, sada hoće da ide i Edegar, a Zidan ništa ne uspeva da promeni. Luka se čini se sklonio iz "toksične" sredine. A i da je dobio šansu sada, bio bi na ogromnom udaru.

Zidan gotovo izvesno neće biti trener Reala sledeće sezone, a možda kod novog šefa struke Luka dobije pravu šansu.

Odluka da ode bila je odlična, krenuo je za minutima, ali je i pobegao od strašnih osuda i kritika koje nekada i nije zaslužio. 

Bonus video:

Komentari (3)

dragan

21.01.2021 12:59

Luki zelimo sve najbolje a ovaj arapin je za sve kriv !! Sad se vidi !!!

Djoka

21.01.2021 15:46

Zidan nije osvojio nijednu titulu LŠ. To ke rezultat Ronalda , Ramosa i drugova. Zidan je bio i ostao ispušena muštikla u trenerskim vodama.

NIKOLALONDONKRAJINA

21.01.2021 17:18

Jovic je igrao u Realo samo malo vise od mene, tako da se ne moze govoriti o nikakom potopu NAKON njegovog odlaska.