Zidan i Jović
twitter/BlancosDan DPA /PA
Luka Jović

EPA/Rodrigo Jimenez

Luka Jović, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Luka Jović je zabeležio još jednu partiju u dresu Real Madrida, a svoje viđenje učinka srpskog napadača je dao i portal "Goal.com"!

PROČITAJTE JOŠ:

Real Madrid je izgubio 1:0, a Jović je pružio veoma bledu partiju, pa ne čudi da je zamenjen posle sat vremena igre:

„Jović je bio u starter na meču sa Majorkom, ali je ponovo propustio mogućnost da zadobije poverenje Zinedina Zidana. Srbin je mesto u startnoj postavi dobio zahvaljujući brojnim povredama u napadu i odsustvu Edena Azara, Lukasa Vaskeza i Gereta Bejla, ali nije bio na očekivanom nivou.

Statistika ne laže, a ona pokazuje da je Srbin bio igrač koji je najmanje učestvovao u igri; loptu je dotakao samo 25 puta i imao je najmanji broj pasova – 12. Osim toga, kao napadač nije ostvario nikakav doprinos u ofanzivi, niti je uputio šut ka golu, niti je uopšte dotakao loptu u kaznenom prostoru Majorke. Praktično nije postojao“, piše u analizi ovog sajta!

Da stvari budu još gore po Luku, autor je izneo poprilične argumente za njegovo loše izdanje:

„On je igrač u domaćem šampionatu koji je imao najviše šuteva ka golu bez realizacije – osam pokušaja, bez golova. Zidan nije imao izbora osim da ga iz igre izvede u 66. minutu, a umesto njega je uveo Rodriga. Sve u svemu, još jedna propuštena šansa napadača vrednog 60 miliona evra“.

Ovim porazom Real je pao na drugo mesto, Barselona je prvoplasirana sa samo jednim poenom više! Jedno je sigurno, a to je da Jović polako gubi kredibilitet kod Španaca! 

BONUS VIDEO

Prazan stadion u Viljnusu

 

 

Komentari (1)

LionGRO

20.10.2019 10:14

Ajd ti u zvezdu, ha, ha...