Stevan Jovetić
EPA/ JULIO MUNOZ
Stevan Jovetić

EPA/ JULIO MUNOZ

Stevan Jovetić, Foto: EPA/ JULIO MUNOZ

Ovaj crnogorski napadač je bio gost "Gazzetta dello Sport", a za te novine je dao opširan intervju povodom utakmice Fiorentina - Inter koji se igra ovog vikenda!

"Moj period u Firenci je bio jedinstven! Potom sam 2013. godine otišao u Mančester siti, Juventus me je isto želeo ali ja nisam mogao da izdam ljubičaste navijače!" - rekao je Jovetić koji je otkrio svoju najveću grešku u karijeri: "Bila je greška odbiti Real Madrid 2009. godine. Nisam bio spreman, ali da samo mogu da se vratim nazad.."

Siniša Mihajlović

EPA Giorgio Benvenuti

Siniša Mihajlović, Foto: EPA Giorgio Benvenuti

Potom je upitan da prokomentariše Sinišu Mihajlovića za kojeg ima samo lepe reči, i koji su sarađivali upravo u Fiorentini:

"Siniša je ratnik sa kojim sa vezan na specijalan način. Siguran sam da će pobedi u borbi protiv ove bolesti!"

Posle pet sezona u Fiorentini i avanture u Engleskoj sa Mančester sitijem, Jovetić se vratio u Italiju, ali u dresu "neroazura":

"Manćini je bio na klupi, njegovi sastavi su se često menjali. Ostavio me je čak kad to nisam zaslužio. I dalje imam dobra sećanja na Inter!"

Osvrnuo se i na samu utakmicu:

"Biće otvoren meč! Nadam se Fiorentininom uspehu. Inter je sjajan tim, ali slabije opremljen nego Juventus! Sa Monakom imam ugovor do 2021. i spreman sam da dam 100%! Italija je moja druga kuća, bio bih srećan kad bih se vratio jednog dana!"