Keti Prajs
Instagram printscreen
Keti Prajs

Instagram printscreen

Keti Prajs, Foto: Instagram printscreen

Čuveni Jon Arne Rise je bio jedan od boljih bekova Premijer lige u svoje vreme, veoma grub fudbaler, a nije puno drugačije izgledao ni u krevetu tvrdi poznata britanska starleta Keti Prajs.

Ona se u svojoj autobiografiji dotakla bivšeg norveškog fudbalera i veoma detaljno opisala intimni odnos koji je imala za njim.

U knjizi je Rise naveden kao "Mister Iks", ali su potom ostrvski tabloidi otkrili kako se radi o nekada čuvenom igraču Liverpula koji je imao aferu sa Prajs. A starleta je bila razočarana manjkom emocija tokom odnosa sa upravom Jonom Arneom Riseom:

"Beng, beng, beng... U jednom trenutku sam se uspaničila i pomislila: Sr**je, ako ovo uskoro ne prestane, zauvek ću ostati vezana za ovaj krevet. Umesto da vodi ljubav sa mnom, on je vodio ljubav na meni. Umesto da me nežno mazi, kao što to većina žena voli, bio je kao hilti bušilica na maksimalnoj brzini", napisala je Keti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice) on Jun 17, 2020 at 6:48am PDT

Rise je u Engleskoj bio od 2001. do 2008. dok je igrao za Liverpul, potom je otišao u Romu, da bi se 2011. vratio u Fulam i tamo igrao tri sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

bu

01.07.2020 00:42

Sta si ocekivala naplacujes tu nema emocija