Miloš Jojić
Marko Metlaš
Miloš Jojić

Marko Metlaš

Miloš Jojić, Foto: Marko Metlaš

Crno-beli su u seriji od 12 pobeda u svim takmičenjima u ovoj sezonu.

- Atmosfera u klubu, timu i stručnom štabu je takva da je svaki igrač jako bitan, ali i da se bez svakog od nas može, što se pokazalo u prethodnom periodu. Neke utakmice sam počinjao, ekipa je pobeđivala, neke utakmice nisam počeo i ekipa je takođe pobeđivala. Ekipa je ispred svakog pojedinca, a kroz dobre igre i pobede iskaču pojedinci. Da li ću početi ili ne, zaista se time ne opterećujem, već je važno da je unutar tima atmosfera dobra, da podržavamo jedni druge i da se to vidi na terenu, da smo prava ekipa - rekao je Jojić za klupski sajt.

Jojić je na prethodnom meču u Superligi protiv Radnka iz Surdulice (3:0) upisao dve asistencije.

- Obe asistencije su mi pođednako drage, bez obzira da li govorimo o Vujketovom prvom golu (prim.aut. Igor Vujačić) ili drugom, Šćekinom ( prim.aut. Aleksandar Šćekić). U drugo poluvreme ušli smo malo konfuzno, ali smo tim golom to presekli i nastavili kako treba. Na treninzima smo uvežbavali prekide i uigravali smo pojedine akcije, što se pokazalo, naravno, kao dobro. U karijer mi se još nije dogodilo da na jednoj utakmici imam dve asistencije i to obe baš iz prekida. Imao sam naravno i asistencije i davao sam i golove na istim utakmicama, a ovo je prvi put da imam dve asistencije iz prekida.

Partizan u petak gostuje Inđiji u 24. kolu, a Jojić je izneo očekivanja.

- Očekuje nas jedan neugodan protivnik na lošem terenu, to mogu reći, jer sam gledao njihove utakmice. Teren izgleda jako loše. Inđija je ekipa koja je agresivna, koja pritiska, koja se bori za opstanak i koja samim tim ima dodatnu motivaciju. Mi smo Partizan i idemo tamo po tri boda - završio je Jojić.

Pročitajte još: