Vladan Milojević
FK Crvena zvezda
Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević poručio je danas da trka za titulu prvaka Srbije nije gotova, bez obzira što njegov tim ima veliku prednost od devet bodova u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Niša.

Pročitajte još:

- Očekuje nas još sedam utakmica, 21 bod je u igri kada prođe susret sa Proleterom. Nakon podele bodova dolazimo do toga da nam je svaka pobeda u ovoj fazi takmičenja vredela jedan i po bod. Radnički je svakako najozbiljniji kandidat za titulu pored nas - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Za narednog rivala, Proleter iz Novog Sada, kaže da ga veoma ceni, posebno zbog odličnog kontinutiteta igara ove sezone.

- Predvođeni su odličnim i iskusnim trenerom Radojičićem, trofejnim strategom koji se dokazao u mnogim klubovima. Njegov rad se najbolje vidi kroz odlične rezultate sa Proleterom. Pozivam naše navijače da dođu na Marakanu u što većem broju, da odigramo utakmicu u lepom ambijentu. Očekujem da se predstavimo u najboljem izdanju i da pripredimo lepu predstavu za sve ljubitelje fudbala.

Fudbaleri Crvene zvezde na aerodromu

FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde na aerodromu, Foto: FK Crvena zvezda

Milojević zbog suspenzije neće moći da računa na Srđana Babića, Dušana Jovančića i Filipa Stojkovića, na čije radovanje je imao primedbe protiv Bačke, dok povrede osećaju Lorenco Ebisilio i Marko Gobeljić.

- Ne sviđa mi se način na koji su neki igrači dobili kartone, već sam govorio o skidanju dresova kod proslave golova. Ipak, to je sastavni deo utakmice gde su emocije zaista izražene - zaključio je on.

Utakmica 30. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Proletera igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 19 sati.