Duško Tošić
EPA
Duško Tošić

EPA

Duško Tošić, Foto: EPA

Da li Zvezda treba da dovede Duška Tošića?

 

- Volim kreativne igrače, to je Zvezdi potrebno, nedostaje nam brzina i na tome ćemo raditi. Zato je Milojević insistirao na brzim igračima, to nam nedostaje, plus kreativni igrači, plemeniti - opisao je situaciju Terzić, a zatim skenuo pažnju na jedan detalj:

- Limitira nas podatak od četiri stranca, a kvalitetni srpski igrači su izuzetno skupi. Deki igra formaciju 3-5-2, a Srnić je idealan za to. Pre tri meseca tražio je dozvolu, Deki me je pitao da li ćemo ga angažovati, danas ili sutra će potpisati ugovor - otkrio je Terzić.

Veljko Birmančević (Čukarički)

Alo/Vladimir Marković

Veljko Birmančević (Čukarički), Foto: Alo/Vladimir Marković

Duško Tošić bi mogao da bude drugo pojačanje, nakon što je ovog petka Slavoljub Srnić postao prvi igrač koji je stigao na Marakanu ove zime.

- Razgovarao sam sa njim, jeste naša želja, može da igra levog štopera i levog beka, treba nam kao igrač i ličnost... Ne treba Crvena zvezda da se takmiči sa Bešiktašem jer to ne želimo, treba da spremaš sebe za nešto drugo posle karijere. Razgovaraćemo... To je želja Dekija i Mrkele - otkrio je Terzić, a onda otkrio i zašto Veljko Birmančević neće biti pojačanje kluba:

- Sa Sanogom smo u pregovorima, ali i sa Boaćijem. Stranci su problem, a trebaju nam brzi igrači. Birmančević je igrao za Partizan i to je zahtev navijača, nećemo više otvarati tu temu - zaključio je Terzić.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Milan

18.12.2020 17:34

au, jakih li pojacanja??

BG

19.12.2020 01:06

Bolje da dovedu Vranjesa nego Tosica,bilobi jednim udarcem dve muve.