Kristijano Ronaldo
Youtube printscreen
Kristijano Ronaldo

Youtube printscreen

Kristijano Ronaldo, Foto: Youtube printscreen

Sada je došla potvrtda jednog od aktera.

Devojka iz Mekdonaldsa se javila - nakon priče Kristijana Ronalda u intervjuu za britanski ITV, portugalski mediji su pronašli Paulu Leku, koja je pre 20-ak godina slavnom fudbalskom asu i njegovim drugovima davala hamburgere, nakon treninga u Sportingu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Kad sam imao 11, 12 godina, nisam imao novca. Živeo sam sa ostalom decom u klubu, mesecima nisam video porodicu. Kasno uveče, oko ponoći, bili smo gladni, a uz stadion je bio Mekdonaldsov restoran. Tu su bile Edna i još dve devojke, često su nam davale ostatke hrane iz restorana", ispričao je Ronaldo.

"Pojavili bi se ispred restorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera, naš menadžer bi nam dao dopuštenje da im damo. Jedan od njih bio je i Kristijano Ronaldo koji je bio najstidljiviji. Oni su dolazili skoro svaku noć", rekla je Paula Leka.

Ronaldo je kazao da bi devojke koje su mu pomogle kada je najviše trebalo želeo da ponovo sretne i izvede na večeru.

Ruski fudbaler izašao iz ZATVORA, a razlog robije ZAPREPASTIO celu Rusiju! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 21.09.2019. 08:20 Posle 345 dana provedena u zatvoru, ruski napadač Aleksandar Kokorin, ponovno se vratio fudbalu. Aleksandar Kokorin , Foto: Printscreen Youtube / euronews ( Posle 345 dana provedena u zatvoru, ruski napadač Aleksandar Kokorin, ponovno se vratio fudbalu.

"Naravno da bih prihvatila. Prva stvar koju ću mu reći biće hvala, a onda ćemo razgovarati i prisetiti se prošlih vremena", kaže Paula.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana