Jaja Ture
AP/Jon Super
Jaja Ture

AP/Jon Super

Jaja Ture, Foto: AP/Jon Super

Mlađi od braće Ture je za "Tajms" pričao o vremenu provedenom u Premijer ligi, a otkrio je da mu jedan Nemanja pravio dosta problema!

PROČITAJTE JOŠ:

"Nemanja Matić je bio komplikovan protivnik. Nije brz, ali je veoma snažan i pametan. Svim ostalim protivnicima, a uvek sam ih proučavao pažljivo pre utakmica, mogao sam da nađem slabost" - rekao je Ture.

Naš legendarni fudbaler je glavni "krivac" za najbolje skandiranje ikad, zvezda Reala će ceo život pamtiti ove scene! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 19.11.2019. 16:58 Fudbaler Real Madrida, Geret Bejl kada igra za svoju reprezentaciju je totalno drugačiji fudbaler no kada igra za "kraljevski klub"! Geret Bejl, Foto: AP/Frank Franklin Zbog toga je posle utakmice sa Azerbejdžanom dobio ovacije i specijalnu pesmu posvećenu samo njemu!

On je sa "građanima" tri puta osvajao Premijer ligu, ali to nije bilo dovoljno za njega:

"Nisam uradio dovoljno. Propustio sam da osvojim Ligu šampiona sa Sitijem. To je bio veliki pritisak. Liga šampiona je takmičenje gde su svi timovi veliki, igraju taktički pametno i imaju oštrinu" - smatra Jaja!

Posle Sitija vratio se u Olimpijakos za koji je nastupao 2005. godine! Ubrzo se preselio u Kinu, Gvangžou, a u karijeri je igrao još za Beveren, Metalurg i Monako!

Za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao je 97 utakmica i postigao je 19 golova.

BONUS VIDEO

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine