Mauro Ikardi
AP
Mauro Ikardi

AP

Mauro Ikardi, Foto: AP

Tvrdoglavi Mauro Ikardi odbio je početkom godine da potpiše novi ugovor sa Interom zahtevajući drastičnu povišicu plate.

PROČITAJTE JOŠ:

Ikardiju je Inter, posle odbijanja novog ugovora skinuo kapitensku traku, prebacivši ga u rezervni tim.

Vanda Ikardi

Instagram/wanda_icardi

Vanda Ikardi, Foto: Instagram/wanda_icardi

"Jadni moj brate, zašto nastavljaš da dozvoljavaš sve ovo? Inter ne dozvoljava takav stav. Kad bi samo imao ozbiljnu osobu iza sebe, onu kojoj je stvarno stalo do tebe, ovo se ne bi događalo", napisala mu je Ivana na Tviteru.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy New Year 2019?? @wanda_icardi

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on Jan 1, 2019 at 10:35am PST

Vanda je brzo reagovala, optuživši Ivanu da se Mauru javlja samo kad treba novac. Kapiten Intera stao je, jasno, na stranu supruge.

PREPORUČUJEMO I OVO:

"To se neće dogoditi. Zašto ne pokušaš ovo vreme koje trošiš na mene iskoristiti na posao? Ništa nećeš postići ovom taktikom. Seti se da pitaš za novac nekog od šestorice preostalih braće. Nikad nisam video da pitaš za njih preko Tvitera. Doviđenja", napisao je Ikardi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Total Black ⚫️ A M E N ⚫️ #MI9 @amenstyle

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on Oct 19, 2018 at 1:00pm PDT

Ivana mu nije ostala dužna.

"Nemam potrebu da za njih pitam na Tviteru. Oni se jave na telefon kada im dođe da me zovu. Oni nemaju takvu osobu iza sebe koja baca čarolije da bi popravila sliku o sebi. Prestani da budeš toliko glup i otvori oči. Vrati se i budi osoba koja si nekada bio", zaključila je prepisku Ivana.