VAR
EPA/ MAURIZIO BRAMBATTI
VAR

EPA/ MAURIZIO BRAMBATTI

VAR, Foto: EPA/ MAURIZIO BRAMBATTI

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) doneo je danas formalnu odluku o uvođenju VAR tehnologije na terenima Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Čini se da je video tehnologija potrebna u našoj ligi, pošto gotovo da ne prođe kolo, a da se ne dogode manje ili veće greške arbitara.

Poslednje u nizu desile su se u nedelju, jedna u Kruševcu na meču Napredak – Crvena zvezda, a druga u Beogradu na utakmici Partizana i Voždovca.

Sarijev Juventus na Barselonin način, 24 dodavanja prethodila ključnom golu na meču (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 07.10.2019. 17:35 Opasno lepo igraju bjanko-neri. Juventus, Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI Italijanski prvak pod vođstvom novog trenera Maurisija Sarija ima želju da igra podjednako atraktivan i efikasan fudbal popularan pod imenom "Saribol", čak toliko da je i sam Sari uoči nedjeljnog derbija izjavio da ga pre rezultata zanima kvaliteta igre njegove ekipe.

"Komisija naše fudbalske organizacije na čelu sa Milanom Karadžićem u najbržem mogućem roku posetiće UEFA i FIFA kako bi dobila smernice oko sprovođenja video tehnologije koja bi u značajnoj meri pomogla sudijama da lakše i efikasnije dele pravdu na utakmicama našeg elitnog ranga", navodi se u saopštenju FSS-a.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!