Frank Riberi
EPA Claudio Giovannini
Frank Riberi

EPA Claudio Giovannini

Frank Riberi, Foto: EPA Claudio Giovannini

Fudbaler Fjorentine Frank Riberi izvinio se što je gurao pomoćnog sudiju posle poraza od Lacija u italijanskom prvenstvu. Fjorentina je juče izgubila sa 1:2 od Lacija, a pobedonosni gol je u 89. minutu postigao Ćiro Imobile. Pre gola, fudbaleri Fjorentine tražili su od sudije da dosudi prekršaj u njihovu korist, ali sudija nije prekinuo igru.

Procenjen na 10 miliona, od januara će igrati u sedmostrukom prvaku Evrope - Milanu!

AUTOR: Sportske.net/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 28.10.2019. 19:42 Biće od njega nešto. Partizan - AZ Alkmar, Foto: EPA/Srdjan Suki Na otvaranju grupne faze Lige Evrope, Partizan je dočekao AZ Alkmar koji je na kraju ipak uspeo da izvuče bod. Bilo je 2:2, a u akcijama kod oba gola učestvovao je supertalentovani Majron Boadu koji je upisao po gol i asistenciju.

Riberi je posle utakmice protestovao, a televizijske kamere zabeležile žestoku raspravu sa pomoćnim sudijom. Takođe, na snimku se vidi kako Francuz u dva navrata gura pomoćnog sudiju Mateu Paserija, nakon čega su ga odvukli članovi stručnog štaba Fjorentine. Riberi je dobio crveni karton zbog kontakta sa sudijom, a disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije nije imala milosti jer je suspendovan na tri utakmice.

Kanavaro dobio neverovatnu kaznu od svog kluba, a prvi su na tabeli

AUTOR: B92/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 28.10.2019. 19:08 Da li se tako postupa sa legendom? Fabio Kanavaro, Foto: Tanjug/Ivan Sekretarev Kineski Gvangžu Evergrande je suspendovao trenera Fabija Kanavara, prenose italijanski mediji. Kako se navodi, nekadašnji osvajač Zlatne lopte će "morati da pohađa časove korporativne kulture".

"Izvinjavam se saigračima, treneru i navijačima. Izvinjavam se i gospodinu Paseriju, pošto sam na kraju utakmice bio vrlo uznemiren i nadam se da će shvatiti u kakvom sam bio raspoloženju", naveo je Riberi na Tviteru.

U Fjorentini su nezadovoljni jer sudija Marko Gvida nije koristio VAR tehnologiju i pogledao snimak sporne situacije.

"Zašto nije pogledao? Svi smo stajali oko četiri minuta i čekali VAR da vidimo da li će pogledati ili ne. Da je samo pogledao, trajalo bi minut ili dva duže, ali makar bismo bili sigurni", rekao je trener Fjorentine Vinčenco Montela.

PROČITAJTE JOŠ:

Riberi je ovog leta kao slobodan igrač prešao u Fjorentinu, posle 12 godina u Bajernu iz Minhena. On je udevet utakmica za "ljubičaste" postigao dva gola i imao je dve asistencije.

BONUS VIDEO:

Alo.rs na "Novom Vajt Hart Lejnu"