Le Talek u poseti crveno-belima
Twitter, screenshot
Le Talek u poseti crveno-belima

Twitter, screenshot

Le Talek u poseti crveno-belima, Foto: Twitter, screenshot

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred put u Liverpul, gde ih u sredu od 21.00 čas očekuje duel 3. kola Lige šampiona protiv istoimenog kluba.

A na treningu su imali iznenađenje u vidu posete dojučerašnjeg saigrača Damijena Le Taleka koji sada nastupa za Monpelje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

Imao je Francuz i poruku podrške.

- Momci, srećno u Liverpulu! Budite hrabri, ja sam uz vas - rekao je Le Talek, koji se srdačno pozdravio sa svima u svlačionici. Pogotovo sa starosedeocima.

Crveno-bele posetio bivši saigrač Damijen Le Talek Razgovor Le Taleka i Milojevića Foto: crvenazvezdafk Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred put u Liverpul, gde ih u sredu od 21.00 čas očekuje duel 3. kola Lige šampiona protiv istoimenog kluba. A na treningu su imali iznenađenje u vidu posete dojučerašnjeg saigrača Damijena Le Taleka koji sada nastupa za Monpelje. >>> Kule, Čiča je prolupao! Primićemo 5 od Liverpula: Ispovest igrača Zvezde o govoru Miljana Miljanića na Enfildu i trikova koje je koristio (VIDEO) Imao je Francuz i poruku podrške. - Momci, srećno u Liverpulu! Budite hrabri, ja sam uz vas - rekao je Le Talek, koji se srdačno pozdravio sa svima u svlačionici. Pogotovo sa starosedeocima. Le Talek između Gobeljića i Savića Foto: crvenazvezdafk Pozdrav Francuza sa Krstičićem Foto: crvenazvezdafk Le Talek je i u Parizu pružio podršku bivšem klubu. Osim što je došao u hotel da se pozdravi, on je bio i na tribinama stadiona Park prinčeva. Takođe, govorio je i o optužbi L'ekipa da je jedan od čelnika Crvene zvezde pokušao da uplati pet miliona evra na poraz crveno-belih od pet golova razlike. - Mislim da je ta priča lažna. Igrao sam u Zvezdi i nikada mi niko nije prišao i rekao: "Primićemo pet komada". Rukovodioci kluba nisu glupi, ne bi uništili klub zbog pet miliona evra. Pogledajte koliko novca su dobili od TV prava i ulaska u Ligu šampiona. Ne bi se opekli u Ligi šampiona, i to još na meču sa Pari Sen Žermenom- rekao je Le Talek nedavno za L'ekip.

Le Talek je i u Parizu pružio podršku bivšem klubu. Osim što je došao u hotel da se pozdravi, on je bio i na tribinama stadiona Park prinčeva.

Takođe, govorio je i o optužbi L'ekipa da je jedan od čelnika Crvene zvezde pokušao da uplati pet miliona evra na poraz crveno-belih od pet golova razlike.

- Mislim da je ta priča lažna. Igrao sam u Zvezdi i nikada mi niko nije prišao i rekao: "Primićemo pet komada". Rukovodioci kluba nisu glupi, ne bi uništili klub zbog pet miliona evra. Pogledajte koliko novca su dobili od TV prava i ulaska u Ligu šampiona. Ne bi se opekli u Ligi šampiona, i to još na meču sa Pari Sen Žermenom- rekao je Le Talek nedavno za L'ekip.