Viktorija Bonja
instagram/victoriabonya
Viktorija Bonja

instagram/victoriabonya

Viktorija Bonja, Foto: instagram/victoriabonya

Mladi fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape trenutno važi za jednog od najboljih igrača na svetu. Sjajni Francuz preti da ugrozi Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, a tek su mu 22 godine.

Iako mlad, prošao je kroz razne periode u životu, a izazovna ruska manekenka Viktorija Bonja priznala je da se umalo našla u problemu jer je poljubila Mbapea. Kada je on hteo nešto više ona je odustala kako je ne bi optužili za pedofiliju.

- Poljubila sam Mbapea i nisam znala da ima 17 godina. Tada smo oboje bili slobodni, ali kada sam shvatila da nije punoletan, pomislila sam u sebi: "Bože, optužiće me za pedofiliju." Taj odnos nije mogao da se razvije. Nije mi žao, jer imam dete i treba mi stabilnost u životu - otkrila je Viktorija za "Sport Ekspres".

- I dalje sam u kontaktu s njim. Brine me, talentovan je, a stalno se druži s Nejmarom. Možda je sada mlad, može da održi kondiciju, da pije i trči, ali s godinama se to menja. Da Nejmar nije toliko pio, danas bi bio velika zvezda Barselone - poručila je atraktivna Ruskinja i prokomentarisala Nejmara.

- On je sjajan čovek, ali ima problema. Jako voli žene, užasan je ženskaroš. Osetila sam to i na sebi. I u tom trenutku je imao devojku - zaključila je Bonja.

PROČITAJTE JOŠ: