Elena Papadopulo i Vladan Milojević
Alo!/Vladimir Zogović
Elena Papadopulo

Alo!/Vladimir Zogović

Elena Papadopulo pozdravila Srbiju, Foto: Alo!/Vladimir Zogović

Fudbaleri Crvene zvezde i njeni navijači imaju za čim da žale posle ispuštenog remija protiv Olimpijakosa u sredu. S njima saoseća i Elena Papadopulo, voditeljka grčke televizije „Kosmote“.

Srpski šampion je pet minuta pre kraja utakmice u Pireju (1:0) u džepu imao zlata vredan bod, koji ga je vodio u narednu rundu takmičenja u Ligi Evrope, ali je rezervista Žander nesmotrenim potezom srušio kao kulu od karata sve ono što su njegovi saigrači gradili do 87. minuta.

- Žao mi je Crvene zvezde. Ko zna šta bi se dogodilo da je Tomane postigao gol iz penala u prvom poluvremenu - rekla je Elena.

Mateo Garsija

AP/Petros Giannakouris

Mateo Garsija na utakmici sa Olimpijakosom, Foto: AP/Petros Giannakouris

Osim što revnosno prati dešavanja u grčkom klupskom fudbalu, iznenađujuće, ova sportska novinarka mnogo toga zna i o Zvezdi, toliko da bi joj pozavideli mnogi simpatizeri kluba s „Marakane“.

- Na poslednjoj utakmici Zvezdina igra delovala je prilično ubedljivo, strahovala sam za ishod duela s Olimpijakosom - kaže Grkinja.

Među fudbalerima srpskog šampiona izdvojila je jedno ime.

- Treba imati strpljenja za Matea Garsiju, dobar je igrač, sećam ga se još dok je igrao za Aris, a pamtim i Kanjasa u dresu PAOK-a - priseća se 34-godišnja voditeljka.

Elena Papadopulo i Vladan Milojević

Alo!/Vladimir Zogović

Elena Papadopulo i Vladan Milojević, Foto: Alo!/Vladimir Zogović

Ona prati fudbalere Olimpijakosa gde god da igraju utakmice, a bila je i pre nekoliko meseci u Beogradu kada su bratski klubovi igrali međusobni meč u drugom kolu B grupe u Ligi šampiona.

- Imala sam to zadovoljstvo da tada radim intervju s Vladanom Milojevićem. Mnogo me zanima gde će nastaviti karijeru. Pratim dešavanja oko njega, znam da postoji mogućnost da ode u neki od bogatih azijskih klubova, a možda završi i u Olimpijakosu - zaključila je Elena Papadopulo.