Branislav Ivanović (VBA)
EPA/Tim Keeton
Branislav Ivanović (VBA)

EPA/Tim Keeton

Branislav Ivanović (VBA), Foto: EPA/Tim Keeton

Sezona na "Ostvru" je stigla skoro do pola. Tako su pojedini mediji počeli da "dodeljuju nagrade" na osnovu viđenog u prvoj polovini sezone, a jednu takvu "nagradu" dobio je Branislav Ivanović.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i rekorder po broju nastupa za nacionalni tim naše zemlje dobio je mesto u postavi od 11 najvećih razočaranja u Premijer ligi ove sezone od strane "ESPN"!

Ovaj 36-godišnji štoper Vest Broma je pronašao mesto u najgorem timu Premijer lige, koji po ESPN glasi ovako: Džordan Pikford (Everton) - Trent Aleksander Arnold (Liverpul), Džon Igan (Šefild junajted), Branislav Ivanović (Vest Brom), Ben Dejvis (Totenhem) - Mateo Kovačić (Čelsi), Žoao Mutinjo (Vulvs), Kai Haverc (Čelsi) - Nikola Pepe (Arsenal), Timo Verner (Čelsi), Pjer Emerik Obamejang (Arsenal).

- Nekadašnja zvezda Čelsija je bio doveden u Vest Brom da učini odbranu čvrstom i organizovanom i mada očekivanja nisu bila tako visoka, gde god da je lestvica podignuta, on je nije prebacio - slikovito je pojasnio "ESPN".

Bonus video: