Deca, gosti Crvene zvezde
FK Crvena zvezda
Deca, gosti Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Ivan i , gosti Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Poslednja od tri smene Zvezdinog kampa u Beogradu se bliži kraju, a sadržajni dan iza juga Marakane ukrasila je poseta Ivana i Đorđa, dvojice dečaka iz Zavoda za psihofizičke poremećaje i govornu patologiju "Prof. dr Cvetko Brajović".

Crvena zvezda se, shodno činjenici da je najveći klub na našim prostorima, trudi da, kad god je to moguće, svojim pristalicama ulepša svakodnevnicu i uzvrati bar delom za bezrezervnu ljubav. Upravo iz tog razloga iskoristili smo lep dan da u Ljutice Bogdana ugostimo dvojicu mališana kojima je naš klub u srcu.

Ivan i Đorđe danas su trenirali sa vršnjacima, a osim fudbalskih veština bili su u prilici da uživaju u svim privilegijama dostpnim polaznicima Zvezdinog kampa u Beogradu. Dvojac osmogodišnjaka je sa novim drgarima obavio dva treninga između kojih su obišli stadion, ali i uživali u bus turi kroz Beograd.

Po završetku uzbudljivog dana mališani su sa ushićenjem sumirali impresije.

- Bilo nam je predivno u društvu novih drugara. Navijam za Crvenu zvezdu i veoma sam srećan što sam imao priliku da treniram bar jedan dan u voljenom klubu - rekao je ivan na čije se reči nadovezao Đorđe:

- Gledam često Zvezdine utakmice. U najlepšem sećanju mi je prošlosezonski derbi u kojem smo pobedili rezultatom 2:1. Tražićemo roditeljima da nas dovedu već na utakmicu sa Suduvom.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, Zvezdin kamp u Beogradu počeo je 24. juna i kroz tri smene kroz njega je prošao 221 dečak. Treutno je u toku poslednja smena kampa koja se završava u subotu 13. jula svečanom dodelom diploma.