Siniša Mihajlović
Filippo Venezia/ANSA via AP
Siniša Mihajlović

Filippo Venezia/ANSA via AP

Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, vratio se u bolnicu na drugi ciklus hemoterapija, a kako navode iz ustanove u kojoj se srpski stručnjak leči, njegovo zdravstveno stanje je vrlo dobro.

PROČITAJTE JOŠ:

Italijanski mediji su preneli saopštenje bolnice u kojem se navodi:

- Kliničko stanje pacijenta je vrlo dobro. Testovi urađeni pre nego što je prvi put pušten iz bolnice pokazali su zadovoljavajući rezultat iz prvog ciklusa hemoterapije.

Siniša Mihajlović

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Srpski trener je 28. avgusta završio prvu fazu lečenja od leukemije i na klupi italijanskog tima pojavio se u duelima Serije A na gostovanju ekipi Verone 25. avgusta, kao i pred domaćim navijačima, na utakmici protiv SPAL-a.

Grci povukli potez koji dovodi u pitanje celo Svetsko prvenstvo

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 10:08 Mnogi su na njihovoj strani. Brazil - Grčka, Foto: EPA/Fazry Ismail Košarkaški savez Grčke je zatražio reakciju nadležnih zbog suđenja na Svetskom kupu u Kini. Reprezentacija Grčke nije uspela da se plasira u četvrtfinale, a za to kao krivce navode i arbitre.

Mihajlović ipak u sledećem kolu Serije A neće predvoditi Bolonju s klupe na gostovanju protiv Breše. Inače, njegova Bolonja, posle dva kola, nalazi se na šestom mestu italijanskog prvenstva.

BONUS VIDEO:

Doček ispred Skupštine - Bože pravde