Dejan Stanković
Instagram.com/FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

Instagram.com/FK Crvena zvezda

Dejan Stanković, Foto: Instagram.com/FK Crvena zvezda

Gotovo neverovatna vest stigla je iz Italije. Sinoć je veliki broj italijanskih medija preneo fenomenalan doček za Dejana Stankovića u režiji navijača Intera koji su Dekija iznenadili pesmom i pirotehnikom pred "Šeratonom" u sredu uveče. Manji broj glasila, u pitanju su oni naklonjeni "rosonerima", u susretu interista i Zvezdinog trenera video je samo jednu stvar - kršenje kovid prototokla od strane Stankovića.

Mediji poput "milannews.it" i "sempremilan.com" čak idu dotle da pozivaju UEFA da raguje i pokrene postupak protiv Stankovića jer je prekršio stroge propise koji nalažu članovima jednog tima na gostovanjima, da ne smeju da izlaze iz objekta u kom su odseli, osim kada idu na trening i utakmicu. U pomenutim tekstovima navodi se i to da osim toga što je samim izlaskom iz hotela u masu navijača Stanković već prekršio protokole, na teret mu se stavlja i to da je sve vreme bio bez maske. Kao i većina okupljenih navijača.

- Da je samo imao masku ne bi se od svega ovog pravilo pitanje, ali ovako, bez ikakve zaštite jasno je da je rizik postojao - navodi se u pomenutom tekstu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Djoka

26.02.2021 01:18

Adresa stanovanja Dejana je Milano a boravište Bgd. Koga prijavljuju žabari?