Strahinja Pavlović
FK Partizan
Strahinja Pavlović

FK Partizan

Strahinja Pavlović, Foto: FK Partizan

Čelnici italijanskog velikana Rome, predvođeni sportskim direktorom Đanlukom Petrakijem, doputovala su u popodnevnim časovima u Beograd, u nameri da se umešaju u kupovinu Partizanovog vunderkinda – Strahinje Pavlovića, saznaje Telegraf.

Pročitajte još:

Razgovori rukovodstva crno-belih i rimskog kluba su obavljeni na stadionu u Humskoj, a prisutvovao im je i trener ekipe Savo Milošević.

Zajedno sa delagacijom "vučice" je u srpsku prestonicu doputovao i Paolo Bursao, čije ime možda nije poznato ovdašnjoj javnosti, a zapravo se radi o trenutno jednom od najmoćnijih agenata na Apeninskom poluostrvu. Čoveku bez koga se veliki transferi gotovo ne mogu ni zamisliti u Italiji.

Partizan više nema prava na kiks u prvenstvu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.11.2019. 19:10 Utakmica Partizan - Javor igra se u petak od 18 časova u Beogradu. Savo Milošević, Foto: FK Partizan Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da sledi veoma bitna nedelja za Partizan, počevši od sutrašnjeg duela protiv Javora.

Podsetimo, ranije danas Pavlović je prošao lekarske preglede u Monaku, ali još nije stavio paraf na ugovor ni sa jednim klubom.

Bonus video: Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!