Nemanja Mihajlović
Alo!/Marko Metlaš
Nemanja Mihajlović

Alo!/Marko Metlaš

Nemanja Mihajlović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Bivši krilni napadač Partizana Nemanja Mihajlović podsetio se sezone 2016/2017 kad je sa crno-belima osvojio duplu krunu. Partizan je sad  napripremama u Turskoj, gde za ekipu Boluspora nastupa popularni Neca. To je bila prilika da se za klupsku televiziju priseti najbolje sezone u karijeri, a ujedno i poslednje titule koju je Partizan uzeo.

- Bila je to godina puna radosti, ali i stresa. Kad god non-stop nešto jurite. Nezapamćeno. Vrate me se emocije, lepo vreme i druženje - rekao je Mihajlović prisećajući se detalja od pre nepune četiri godine.

Kao jedna od stvari po kojoj će ostati upamćena generacija koju je vodio Marko Nikolić bile su i video poruke, koje su članovi porodice slali fudbalerima ne bi li ih obodrili za poslednje iskušenja.

- Sećam se da sam izašao 45 minuta pre početka utakmice na teren, što je standardna procedura. Kad odjednom video sam snimak na kome mi je brat poslao emotivnu poruku. Suzdržavao sam se. Bio sam na ivici suza - rekao je Mihajlović.

Nekadašnji član Herenvena je dodao da iz perioda boravka u Humskoj pamti samo lepe stvari, a ružne, kao i bilo gde drugde, ostavlja sa strane. Mihajlović je posle Partizana, početkom sezone 2017/2018 prešao u Herenven, a onda ga je put preko Poljske doveo u Tursku gde od prošle godine igra za Boluspor.

PROČITAJTE JOŠ: